Milttonin missio:


haluamme olla maailman paras viestintätoimisto pohjoismaalaisille organisaatioille ja Pohjoismaissa toimiville kansainvälisille brändeille

Lue lisää
Tervetuloa ostoksille American Express Helsinki New kauppaan! Kauppa on auki vielä tänään lauantaina 10-16! #amexoffline #americanexpress #rh @rh_studio #lappset
Instagram Miltton Showroom

5 viestintävinkkiä hackathonin järjestäjille


Yhä useampi yritys järjestää hackathonin, jossa yrityksen ovet ja data avataan esimerkiksi viikonlopun ajaksi koodarien ja startupien käyttöön. Listasimme viisi vinkkiä, joilla hackathonista saa liiketoimintahyötyjen lisäksi näkyvyyttä.

  Jukka-Pekka Myllyksestä Miltton Oy:n toimitusjohtaja


  Jukka-Pekka Myllys (VTM) aloittaa Miltton Oy:n toimitusjohtajana 15.2.2017.

   Petra Thorén Miltton Marketsin toimitusjohtajaksi


   Petra Thorén (KTM) aloittaa Suomen suurimman viestintätoimistoryhmän Miltton Groupin strategiseen talousviestintään erikoistuneen tytäryhtiön Miltton Marketsin toimitusjohtajana ja osakkaana.

    Miltton mukana YK:n Global Compact -aloitteessa


    Miltton Oy on liittynyt YK:n Global Compactin jäseneksi joulukuussa 2015 ja julkaissut joulukuussa 2016 ensimmäisen Communication on Progress -raportin.

     Kasvot, jotka vaikuttavat – mihin brändilähettiläitä tarvitaan?


     Markkinointiviestinnässä puhutaan usein yritysten puolestapuhujista lukuisilla termeillä. Viestinnän suunnittelijamme Kristiina Äikäs pohtii blogitekstissä eri nimitysten yhteistä tekijää.

      Eeva Kalli Miltton Networksin toimitusjohtajaksi


      Eeva Kalli siirtyy Suomen suurimman viestintätoimistoryhmän Miltton Groupin yhteiskuntasuhteisiin ja vaikuttajaviestintään erikoistuneen tytäryhtiön Miltton Networksin toimitusjohtajaksi. Kallin nimitys syventää entisestään Milttonin osaamista kotimaisessa ja kansainvälisessä yhteiskuntasuhteiden neuvonannossa.

       Näin viestintätoimistoon pääsee harjoitteluun


       Viestintätoimistojen harjoittelupaikat täyttyvät äkkiä. Minkälaisia ominaisuuksia me sitten haemme? Vastaus saattaa yllättää!

        Miltton Group laajenee Tallinnan kautta Baltiaan


        Miltton Group avaa toimiston Tallinnaan ja palvelee sen ansiosta asiakkaitaan paremmin koko Itämeren alueella, joka on maailman kolmanneksi suurin talousalue. Toimisto keskittyy strategiseen viestintään, ja sen päätavoite on auttaa virolaisia ja baltialaisia yrityksiä kasvamaan.

         Nobelin arvoista viestintää


         Mitä odotamme teksteiltä? Erilaiset tekstit sulkevat meidät syleilyynsä kaikkialla ja kokoajan. Kaikilta viesteiltä voi vaatia tunteita, samastumispintoja ja yllätyksellisyyttä.  Maria Kuorikoski pohtii sanoja ja niiden suhdetta viestinnän voimaan.

          Metsä Fibren Echo-sidosryhmäjulkaisulle menestystä maailman suurimmassa lehtikilpailussa Eddie & Ozzie Awardsissa


          Metsä Fibren sidosryhmälehti Echo ja sen verkkojulkaisu Echo Online palkittiin kansainvälisessä media-alan julkaisujen kilpailussa Eddie & Ozzie Awardsissa. Amerikkalaisen Folio Magazinen vuosittain järjestämä Eddie & Ozzie Awards on maailman suurin aikakauslehtikilpailu, johon osallistuu tuhansia arvovaltaisia lehtiä ympäri maailmaa.

           Mikael Frisk Miltton Sparksin hallituksen puheenjohtajaksi


           Mikael Frisk liittyy Miltton Sparksiin täydentämään johdon kehittämisen osaamista. Friskillä on 25 vuoden kansainvälinen kokemus henkilöstönkehittämisestä. Hänestä tulee Miltton Sparksin puheenjohtaja ja osakas.

            Jättiläisten jalanjäljillä


            Taloustaidon uusimmassa blogissa Miltton Networksin Ville Kopra pohtii kiertotalouden mahdollisuuksia ja sovelluksia Suomessa. Minkälaisia askeleita suomalaisten yritysten tulisi ottaa pysyäkseen mukana maailmanmarkkinoilla?

             Kauhistuttaako massarekrypäivään osallistuminen? Näillä viidellä vinkillä selviät ja menestyt


             Monet yritykset järjestävät rekrypäiviä, joissa on paljon hakijoita koolla. Markkinointiviestinnän konsulttimme Oona Kasslin kokosi blogiin viisi vinkkiä, joiden avulla rekrypäivään kannattaa valmistautua.