Milttonin missio:


haluamme olla maailman paras viestintätoimisto pohjoismaalaisille organisaatioille ja Pohjoismaissa toimiville kansainvälisille brändeille

Lue lisää
Tervetuloa ostoksille American Express Helsinki New kauppaan! Kauppa on auki vielä tänään lauantaina 10-16! #amexoffline #americanexpress #rh @rh_studio #lappset
Instagram Miltton Showroom

Työlinjalla vai ei?


Taloustaidon uusimmassa blogissa Miltton Networksin Ville Kopra paneutuu työministeri Jari Lindströmin on ehdottamaan lakiuudistukseen, joka päästäisi yli 60-vuotiaat pitkäaikaistyöttömät eläkkeelle erillispäätöksellä.

  200 keskustelutilaisuutta päivässä – opi nämä kolme asiaa ”Norjan SuomiAreenasta”!


  Pieni merenrantakaupunki, kesäfestaritunnelma ja paljon puhetta yhteiskunnasta. Kuulostaako tutulta? 2012 perustettu Norjan elokuinen politiikkaviikko ArendalsUka kerää yhteen politiikan, yritysten, median ja kansalaisyhteiskunnan vaikuttajat.

   Se vastuullisempi kulmahuone


   Yritysvastuun painoarvo ja tavat puhua vastuullisuuden johtamisesta eroavat yrityksissä suuresti. Lähes 30 vaikuttajahaastattelun perusteella kokosimme listan asioista, jotka voivat edesauttaa yritysvastuuasioiden nousemisen ylimmän johdon agendalle.

    Edelläkävijäyritys uskaltaa myös suututtaa


    Kansalaisen oikeus kantaa asetta. Obaman terveysreformi. Samaa sukupuolta olevien avioliitto. Siinä muutamia esimerkkejä asioista, joihin yhdysvaltalaiset yritykset ovat ottaneet selkeän kannan. Myös Suomessa on kiihtyvään tahtiin viitteitä yritysten yhteiskunnallisesta kantaaottavuudesta. Muun muassa Finlayson, DNA ja Orkla Foods ovat ottaneet ketterästi kantaa yhteiskuntaa koskettaviin aiheisiin.

     Onko vastuullisuus kulu vai investointi?


     Yritysten liiketoimintaan kohdistuu suuri määrä riskejä, jotka yhä useammin linkittyvät suoraan vastuullisuuteen. Miten välttää vastuullisuuden sudenkuopat ja saada ponnistelut vastuullisen liiketoiminnan puolesta kannattamaan taloudellisesti?

      Poterosta yhteistyöhön – kansalais­järjestöt yritysten kirittäjinä


      Vielä runsaat viisi vuotta sitten asetelmat kansalaisjärjestöjen ja yritysten välillä olivat hyvin kaksijakoiset. Hieman kärjistäen: yrityksiltä oltiin joko kerjäämässä rahaa tai niitä oltiin vetämässä lokaan. Oltiin leiriydytty vahvasti eri puolille pöytää ja toisia tarkasteltiin omista poteroista.

       Tinder-malli toimii bisneksessä – Milttonin sovellus valloitti ruotsalaisten ammatti­verkostoitujien sydämet


       Miltton-ryhmään kuuluvan Miltton Labsin kehittämä Mingla-sovellus älypuhelimille on lyönyt itsensä läpi Ruotsin verkostoitujien ykköstapahtumassa Almedalenin politiikkaviikolla.

        Kuuleeko Suomi, täällä Almedalen!


        Osa III – Yhteenveto Miltton vieraili Visbyn poliittisten näytelmien sekä tärkeän yhteiskunnallisen keskustelun Almedalsveckanilla. Miksi Almedalen on tärkeä, ja miten se heijastaa ruotsalaista yhteiskuntaa? Mitä voimme oppia Almedalenista ja miksi suomalaisten kannattaisi kiinnostua tapahtumasta nykyistä enemmän?

         Kuuleeko Suomi, täällä Almedalen!


         Osa II – Politiikkaa ja puistojuhlia Miltton raportoi Visbyn ainutlaatuiselta, maailman suurimmalta demokratiaforumilta Almedalsveckanilta. Mitä Almedalenissa tehdään ja mistä täällä puhutaan? Entä miten saada viikosta kaikki mahdollinen irti? Miksi myös suomalaisten kannattaisi tulla Visbyhyn?

          Raportointi ei ole menossa minnekään


          Kaikille sopivaa, yhteistä raportoinnin mallia ei ole näköpiirissä. Siksi kehittämisen ohjenuoraksi kannattaa ottaa oman organisaation etu ja tavoitteet.