Milttonin missio:


haluamme olla maailman paras viestintätoimisto pohjoismaalaisille organisaatioille ja Pohjoismaissa toimiville kansainvälisille brändeille

Lue lisää
Tervetuloa ostoksille American Express Helsinki New kauppaan! Kauppa on auki vielä tänään lauantaina 10-16! #amexoffline #americanexpress #rh @rh_studio #lappset
Instagram Miltton Showroom

Gradukilpailu 2016


Viidettä kertaa järjestettävä Miltton Gradukilpailu hakee oivaltavinta ja mielenkiintoisinta markkinointiviestintään liittyvää pro gradu tutkielmaa vuoden 2015 alusta vuoden 2016 marraskuun loppuun mennessä valmistuneiden töiden joukosta.

  Mikael Frisk Miltton Sparksin hallituksen puheenjohtajaksi


  Mikael Frisk liittyy Miltton Sparksiin täydentämään johdon kehittämisen osaamista. Friskillä on 25 vuoden kansainvälinen kokemus henkilöstönkehittämisestä. Hänestä tulee Miltton Sparksin puheenjohtaja ja osakas.

   Jättiläisten jalanjäljillä


   Taloustaidon uusimmassa blogissa Miltton Networksin Ville Kopra pohtii kiertotalouden mahdollisuuksia ja sovelluksia Suomessa. Minkälaisia askeleita suomalaisten yritysten tulisi ottaa pysyäkseen mukana maailmanmarkkinoilla?

    Kauhistuttaako massarekrypäivään osallistuminen? Näillä viidellä vinkillä selviät ja menestyt


    Monet yritykset järjestävät rekrypäiviä, joissa on paljon hakijoita koolla. Markkinointiviestinnän konsulttimme Oona Kasslin kokosi blogiin viisi vinkkiä, joiden avulla rekrypäivään kannattaa valmistautua.  

     Raporttiähkystä inspiroivaan kerrontaan


     Vastuullisuusviestintään pätevät samat hyvät viestinnän periaatteet kuin media- tai yritysviestintään. Vastuullisuusviestinnässä todistamisen taakka vain on vielä suurempi.  Yleisö, oli se kuluttajat, toimittajat, aktivistit tai poliitikot, on taipuvainen epäilemään teeskentelyä tai viherpesua. Millaista on hyvä tulevaisuuden vastuullisuusviestintä?

      Työlinjalla vai ei?


      Taloustaidon uusimmassa blogissa Miltton Networksin Ville Kopra paneutuu työministeri Jari Lindströmin on ehdottamaan lakiuudistukseen, joka päästäisi yli 60-vuotiaat pitkäaikaistyöttömät eläkkeelle erillispäätöksellä.

       200 keskustelutilaisuutta päivässä – opi nämä kolme asiaa ”Norjan SuomiAreenasta”!


       Pieni merenrantakaupunki, kesäfestaritunnelma ja paljon puhetta yhteiskunnasta. Kuulostaako tutulta? 2012 perustettu Norjan elokuinen politiikkaviikko ArendalsUka kerää yhteen politiikan, yritysten, median ja kansalaisyhteiskunnan vaikuttajat.

        Se vastuullisempi kulmahuone


        Yritysvastuun painoarvo ja tavat puhua vastuullisuuden johtamisesta eroavat yrityksissä suuresti. Lähes 30 vaikuttajahaastattelun perusteella kokosimme listan asioista, jotka voivat edesauttaa yritysvastuuasioiden nousemisen ylimmän johdon agendalle.

         Edelläkävijäyritys uskaltaa myös suututtaa


         Kansalaisen oikeus kantaa asetta. Obaman terveysreformi. Samaa sukupuolta olevien avioliitto. Siinä muutamia esimerkkejä asioista, joihin yhdysvaltalaiset yritykset ovat ottaneet selkeän kannan. Myös Suomessa on kiihtyvään tahtiin viitteitä yritysten yhteiskunnallisesta kantaaottavuudesta. Muun muassa Finlayson, DNA ja Orkla Foods ovat ottaneet ketterästi kantaa yhteiskuntaa koskettaviin aiheisiin.

          Onko vastuullisuus kulu vai investointi?


          Yritysten liiketoimintaan kohdistuu suuri määrä riskejä, jotka yhä useammin linkittyvät suoraan vastuullisuuteen. Miten välttää vastuullisuuden sudenkuopat ja saada ponnistelut vastuullisen liiketoiminnan puolesta kannattamaan taloudellisesti?

           Poterosta yhteistyöhön – kansalais­järjestöt yritysten kirittäjinä


           Vielä runsaat viisi vuotta sitten asetelmat kansalaisjärjestöjen ja yritysten välillä olivat hyvin kaksijakoiset. Hieman kärjistäen: yrityksiltä oltiin joko kerjäämässä rahaa tai niitä oltiin vetämässä lokaan. Oltiin leiriydytty vahvasti eri puolille pöytää ja toisia tarkasteltiin omista poteroista.

            Tinder-malli toimii bisneksessä – Milttonin sovellus valloitti ruotsalaisten ammatti­verkostoitujien sydämet


            Miltton-ryhmään kuuluvan Miltton Labsin kehittämä Mingla-sovellus älypuhelimille on lyönyt itsensä läpi Ruotsin verkostoitujien ykköstapahtumassa Almedalenin politiikkaviikolla.

             Kuuleeko Suomi, täällä Almedalen!


             Osa III – Yhteenveto Miltton vieraili Visbyn poliittisten näytelmien sekä tärkeän yhteiskunnallisen keskustelun Almedalsveckanilla. Miksi Almedalen on tärkeä, ja miten se heijastaa ruotsalaista yhteiskuntaa? Mitä voimme oppia Almedalenista ja miksi suomalaisten kannattaisi kiinnostua tapahtumasta nykyistä enemmän?