Milttonin missio:


haluamme olla maailman paras viestintätoimisto pohjoismaalaisille organisaatioille ja Pohjoismaissa toimiville kansainvälisille brändeille

Lue lisää
Tervetuloa ostoksille American Express Helsinki New kauppaan! Kauppa on auki vielä tänään lauantaina 10-16! #amexoffline #americanexpress #rh @rh_studio #lappset
Instagram Miltton Showroom

Onko vastuullisuus kulu vai investointi?


Yritysten liiketoimintaan kohdistuu suuri määrä riskejä, jotka yhä useammin linkittyvät suoraan vastuullisuuteen. Miten välttää vastuullisuuden sudenkuopat ja saada ponnistelut vastuullisen liiketoiminnan puolesta kannattamaan taloudellisesti?

  Poterosta yhteistyöhön – kansalais­järjestöt yritysten kirittäjinä


  Vielä runsaat viisi vuotta sitten asetelmat kansalaisjärjestöjen ja yritysten välillä olivat hyvin kaksijakoiset. Hieman kärjistäen: yrityksiltä oltiin joko kerjäämässä rahaa tai niitä oltiin vetämässä lokaan. Oltiin leiriydytty vahvasti eri puolille pöytää ja toisia tarkasteltiin omista poteroista.

   Tinder-malli toimii bisneksessä – Milttonin sovellus valloitti ruotsalaisten ammatti­verkostoitujien sydämet


   Miltton-ryhmään kuuluvan Miltton Labsin kehittämä Mingla-sovellus älypuhelimille on lyönyt itsensä läpi Ruotsin verkostoitujien ykköstapahtumassa Almedalenin politiikkaviikolla.

    Kuuleeko Suomi, täällä Almedalen!


    Osa III – Yhteenveto Miltton vieraili Visbyn poliittisten näytelmien sekä tärkeän yhteiskunnallisen keskustelun Almedalsveckanilla. Miksi Almedalen on tärkeä, ja miten se heijastaa ruotsalaista yhteiskuntaa? Mitä voimme oppia Almedalenista ja miksi suomalaisten kannattaisi kiinnostua tapahtumasta nykyistä enemmän?

     Kuuleeko Suomi, täällä Almedalen!


     Osa II – Politiikkaa ja puistojuhlia Miltton raportoi Visbyn ainutlaatuiselta, maailman suurimmalta demokratiaforumilta Almedalsveckanilta. Mitä Almedalenissa tehdään ja mistä täällä puhutaan? Entä miten saada viikosta kaikki mahdollinen irti? Miksi myös suomalaisten kannattaisi tulla Visbyhyn?

      Kuuleeko Suomi, täällä Almedalen!


      Osa I – Ennen matkaa Suurin osa Suomesta ja Ruotsista on jo lomalla, mutta politiikasta leipänsä saavat ja sitä intohimolla seuraavat odottavat vielä ensimmäisen vuosipuoliskon huipennusta. Nyt alkaa Almedalsveckan, maailman suurin demokraattinen forum, jossa politiikasta keskustelevat tekijät, tutkijat, yritykset ja tavalliset kansalaiset. Viikon päästä on kotoisen SuomiAreenan vuoro.

       Raportointi ei ole menossa minnekään


       Kaikille sopivaa, yhteistä raportoinnin mallia ei ole näköpiirissä. Siksi kehittämisen ohjenuoraksi kannattaa ottaa oman organisaation etu ja tavoitteet.

        Edunvalvontaa notkealla nuotilla


        Notkeassa modernissa vaihdamme sosiaalista ryhmää ja statusta kuin takkimme naulakkoa. Ryhmien ja identiteettien välillä liikutaan vikkelämmin kuin aiemmin, ainakin jos maailman johtavan sosiologin Zygmunt Baumanin teoriaa Liquid modernity -teoriaa on uskominen.

         Ei sisältö ole kuningas – koska lukija päättää


         Lopulta sillä, millaista kuningassisältöä onkaan mielestään rakentanut, ei ole mitään merkitystä, jos se ei herätä vastaavia tunteita lukijassa. Tai jos se ei edes tavoita lukijaa.

          Christina Dahlblom Milttoniin – palvelutarjonta laajenee johdon ja johtamisen kehittämiseen


          Liikkeenjohdon valmentajana ja konsulttina työskennellyt kauppatieteiden tohtori Christina Dahlblom aloittaa Milttonilla. Milttonin strateginen tarjonta laajenee johdon ja johtamisen kehittämiseen.