Milttonin missio:


haluamme olla maailman paras viestintätoimisto suomalaisille organisaatioille ja Pohjoismaissa toimiville kansainvälisille brändeille

Lue lisää
Honey badger party at M/C
Instagram Miltton Creative

Yritys­vastuusta viestiminen luo arvon vastuullisuuden toimenpiteille


Monen yrityksen agendalla on ollut viime aikoina erilaisten yritysvastuuseen liittyvien vaatimusten ja kestävän kehityksen sitoumusten vaikutukset omaan toimintaan. Osa tuskailee lisääntyvien EU:n raportointivaatimusten edessä ja ajattelee mahdollisesti kasvavia kustannuksia. Osa varmasti ajattelee vaatimusten parantavan yrityksen arvoa ja kilpailukykyä kansainvälisillä markkinoilla.

  Milttonin Gradukilpailun voittajaksi tutkimus median ja vaikuttaja­viestinnän suhteesta


  Neljättä kertaa järjestettyyn Milttonin Gradukilpailuun osallistui tänä vuonna yli 40 maisterintutkielmaa yliopistoista ja korkeakouluista Suomesta ja ulkomailta. Kilpailun voittajaksi selvisi Jenni Tikkanen Helsingin yliopistosta työllään Lobbaus, media ja kiista alkoholimainonnasta. Kyseessä on ensimmäinen kilpailussa palkittu vaikuttajaviestinnän maisterintutkielma.

   :) is coming


   Toissa viikolla julkaistiin jälleen Global 100 -lista maailman vastuullisimmista yrityksistä. Suomalaisyritykset ovat pärjänneet listalla hyvin. Niin tänäkin vuonna. Joten millaisessa jamassa me nyt oikein olemme?

    Miltton tuo Suomeen työnantaja­mielikuvan huippuosaajan Brett Minchingtonin


    Maailmankuulu työnantajamielikuvan asiantuntija Brett Minchington saapuu maaliskuussa Suomeen. Milttonilla on ilo isännöidä tilaisuutta, jossa Minchington jakaa näkemyksiään alan uusimmista trendeistä. Tapahtuma järjestetään Milttonin Helsingin toimistolla.

     Kestävän kehityksen tavoitteet tarjoavat alustan kasvuun ja hyvään liiketoimintaan


     YK:n jäsenmaat sopivat syyskuussa 2015 kestävän kehityksen tavoitteista ja toimintaohjelmasta. Ohjelman tavoitteena on äärimmäisen köyhyyden poistaminen ja kestävän kehityksen turvaaminen.

      Lounassetelillä parempi mieli ja maailma?


      Pariisin ilmastokokouksesta huolimatta ilmastonmuutosta ei ratkaista lopulta valtionjohtajien kabineteissa vaan yritysten ja ihmisten toimilla eri puolilla maailmaa. Johtavan asiantuntijamme Ville Kopran ajatuksia aiheesta Taloustiedon blogissa.