Sosiaalinen media


Näytä lisää

Uutiset, blogit, tapahtumat


Herätä päättäjät – vaikuttamisen tavat muuttuvat


Yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa liikutaan eri tasoilla, jotka tukevat saumattomasti toisiaan. Kovan edunvalvonnan ydin, eli omien asioiden ajaminen eteenpäin tarvitsee tuekseen vahvaa sidosryhmätyötä ja yleisen tietoisuuden lisäämistä. Yhä laajempi ja pirstaleisempi joukko vaikuttajia pitää perehdyttää omiin näkemyksiin. Entistä tärkeämpää on julkisen keskustelun ja mielikuvien merkitys.
Blogi

Milttonin asiakkaille Grand Prix ja joukko palkintoja Eurobest- ja European Excellence Awards -kilpailuissa


Eilen jännitettiin suomalaistöiden menestystä Lontoossa ja Hampurissa, kun Eurobest ja European Excellence Awards palkitsivat tahoillaan vuoden parhaat eurooppalaiset markkinointi-, PR- ja viestintätyöt. Eurobestissa CMI:n Älä kerro Martille ja Kinkkutemppu nappasivat kummatkin pronssia. Viestintää ja PR:ää mittaavassa European Excellence Awardseissa Älä kerro Martin tilille napsahti vuoden viraaliviestinnän titteli sekä koko kilpailun Grand Prix. Kinkkutemppu palkittiin vuoden parhaana energia-alan työnä ja Sultan-kondomien F*ck like a Finn vuoden pohjoismaisena työnä.
Uutinen

Miltton Insights VII: Yritykset, pää pois pensaasta!


Rohkeutta, yritykset! Suomalaiset, ruotsalaiset ja virolaiset odottavat yrityksiltä kannanottoja yhteiskunnallisiin ongelmiin. Miltton Insights -raporttisarja jatkuu yritysten yhteiskunnallisia kannanottoja käsittelevällä laajalla tutkimuksella, jonka tulos on selvä: vaikenemisen aika on ohi ja yritysten on uskaltauduttava mukaan yhteiskunnalliseen keskusteluun – myös vaikeissa aiheissa.
Uutinen

Miltton Gradukilpailu etsii vuoden markkinointiviestinnän gradua


Onko pro gradu -tutkielmallasi annettavaa markkinointiviestinnälle? Oletko löytänyt jotain uutta ja jännittävää? Me tahdomme kuulla siitä. Miltton etsii vuoden kirkkaimpia mieliä, jotka tutkivat, tiivistävät ja esiintyvät hurmaten arvovaltaisen tuomaristomme.
Uutinen

Nyt se on tutkittu: Suomi-pomo kaihtaa konflikteja ja tarvitsee omaakin aikaa


Suomalainen johtaja on kansainväliseen kollegaansa verrattuna luontaisesti vähemmän sosiaalinen, uudistajana maltillisempi sekä yleisesti ottaen harmoniahakuisempi. Tämä käy ilmi Workplace Nordicin ja Miltton Academyn tiistaina esittelemästä aineistosta, joka kattaa yli 800 suomalaista johtajaa ja esimiestä.
Uutinen

EU-lobbarin työssä avoimuus on arkipäivää


Keskustelu eduskunnan vierailijalistojen julkistamisesta ja sitä kautta päättäjien ja edunvalvojien väliseen yhteydenpitoon sovellettavasta avoimuudesta käy vilkkaana. EU-tasolla aihe on jo arkipäivää vuonna 2011 avoimuusrekisteriksi kutsuttavan tietokannan perustamisen myötä. Nyt aihe on jälleen ajankohtainen, sillä Junckerin komissio teki viime vuonna uuden esityksen parlamentin, komission ja neuvoston yhteisestä, sitovasta avoimuusrekisteristä.
Blogi

Milttonin asiakkaille kuusi shorttia European Excellence Awardseissa


Vuoden parasta eurooppalaista PR- ja viestintätyötä palkitseva European Excellence Awards julkisti torstaina shortlistinsa. Suomalaisille organisaatioille tupsahti kahdeksan ehdokkuutta, joista kuusi Milttonin asiakkaille. Voittajat julkistetaan 30. marraskuuta Hampurissa.
Uutinen

Jarkko Konttinen Miltton Creativen toimitusjohtajaksi


Jarkko Konttinen (MBA) siirtyy Miltton-ryhmän markkinointiin keskittyneen tytäryhtiön Miltton Creativen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Konttisen nimitys syventää entisestään Milttonin osaamista merkityksellisen markkinointiviestinnän sekä brändi- ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Miltton Creative hakee Konttisen johdolla tulevilta vuosilta vahvaa kasvua ja palveluportfolion laajentamista.
Uutinen

Keep calm and negotiate


Syksy on muutosten ja uusien alkujen aikaa. Brexitin kohdalla en olisi tästä kuitenkaan niin varma. Eroneuvotteluista kanaalin toisella puolella on toivottu, että EU:n valtioiden ja hallitusten johtajat voisivat lokakuussa kokoontuessaan todeta työn edenneen niin hyvin, että alustavat keskustelut Britannian ja EU:n tulevasta suhteesta voidaan aloittaa. EU-puolella ei kuitenkaan ole valmiutta. Vaikka joidenkin ennustamaa suurta kriisiä ei vielä ole koettu, ei neuvotteluissa ole saavutettu yhteisymmärrystä vielä minkään aihepiirin osalta.
Blogi

Lotta Nymann-Lindegren Miltton Brusselsin johtavaksi neuvonantajaksi


EU-erityisasiantuntija Lotta Nymann-Lindegren (VTM) aloittaa Miltton Groupin tytäryhtiön, Miltton Brusselsin johtavana neuvonantajana Kööpenhaminassa.  Miltton Brussels tarjoaa suomalaisille ja pohjoismaisille yrityksille laajoja viestinnän palveluita erikoistuen EU-päätöksenteon analyyseihin, neuvonantoon ja edunvalvontaan. Nymann-Lindegrenin nimitys syventää entisestään Milttonin huippuosaamista EU-toimintaympäristön neuvonannossa ja vahvistaa pohjoismaista vaikuttajaviestinnän palvelutarjontaa.
Uutinen

Elina Moisio siirtyy Milttoniin


Ympäristöministeri Ville Niinistön ja työministeri Anni Sinnemäen erityisavustajana työskennellyt Elina Moisio (VTM) on kutsuttu Miltton Networksin osakkaaksi ja nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi 1.10.2017 alkaen. Moision nimitys syventää Milttonin ymmärrystä yritysten yhteiskunnallisen toimintaympäristön muutoksesta sekä vastuullisuuden liittämisestä kaikkeen toimintaan.
Uutinen

Miltton Insights VI: The death of the chameleon


Miltton Insights -raporttisarjan tuorein tulokas, The death of the chameleon, syventyy työnantajabrändäyksen kahteen kulmakiveen: työntekijäkokemukseen ja työnantajakuvaan.
Uutinen

Jesper Vuori Milttoniin vahvistamaan luovaa tarinankerrontaa


Miltton on nimittänyt uraauurtavista paino- ja digijulkaisuista tunnetun Jesper Vuoren Art Directoriksi ja strategiksi. Vuori siirtyy Milttoniin A-lehtien B2B-yksiköstä ja tuo strategisen ja kokonaisvaltaisen näkemyksensä Milttonin suunnittelijakaartin tueksi kehittämään luovia tarinankerronnan muotoja.
Uutinen

Huipputiimi neuvomaan yrityksiä Trumpin ja Brexitin vaikutuksista


Joukko huippuosaajia yhteiskunnan eri aloilta on perustanut Yhdysvaltoihin läntistä maailmaa mullistavien muutosten analysointiin ja hallintaan erikoistuneen johdon konsultointitoimiston. Nordic West Office on Miltton Groupin tytäryhtiö ja sen toimitusjohtajana aloittaa Keskuskauppakamarin toimitusjohtajan tehtävistä siirtyvä Risto E.J. Penttilä. Yhdysvaltojen toimintojen vetäjänä Amcham Finlandin toimitusjohtajan tehtävistä siirtyvä Kristiina Helenius.
Uutinen

Tom Wright Milttoniin vahvistamaan brändikokemusten elämyksellisyyttä


Miltton Group on nimittänyt Tom Wrightin teknologiasta ja tuotannosta vastaavaksi johtajaksi. Wrightilla on vahva kansainvälinen osaaminen mediakentästä ja teknologisesta murroksesta työskenneltyään aikaisemmin luoviin ja innovatiivisiin tuotantoihin erikoistuneessa Ntropicissa Pohjois-Amerikan toimintojen toimitusjohtajana sekä perustajaosakkaana virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden tuotantoihin erikoistuneessa Tacticissa. Wright vahvistaa entisestään Milttonin osaamista innovatiivisten brändikokemusten luomisessa.
Uutinen

Verkostoitumissovellus Mingla valloitti SuomiAreenan


Markkinointiviestintätoimisto Milttonin kehittämä ja lanseeraama verkostoitumissovellus Mingla valloitti SuomiAreenan keräämällä sovellukseen viikon aikana lähes 3 000 käyttäjää. Bisnesmaailman Tinderiksikin kutsuttu maksuton mobiilisovellus tarjosi SuomiAreena-kävijöille sen, minkä Tinder sitä oikeaa etsivälle: se yhdisti ihmiset, joiden on syytä tavata ja tutustua. SuomiAreena-kävijät verkostoituvat sovelluksen kautta selvästi naapurimaita aktiivisemmin.
Uutinen

Kinkkutemppu ja Arlan Luonto+ voittoon SABRE Awardseissa


EMEA-alueen viestinnän parhaimmistoa palkitsevan Sabre Awardsin finalistien joukkoon mahtui tänä vuonna kaksi Milttonin toteuttamaa projektia. Gold SABRE -palkinnon Corporate Media Relations -kategoriassa pokkasi eilen Lontoossa paistinrasvat polttoaineeksi kääntänyt Kinkkutemppu. Myös Milttonin Arlalle suunnittelema Luonto+ -vihannesjogurttien lanseeraus palkittiin näkemyksellistä sisällöntuotantoa korostavalla In2 SABRE -palkinolla edistyksellisestä blogien hyödyntämisestä.
Uutinen

Valtaosa suomalaisista valmiita maksamaan vastuullisista tuotteista ja palveluista korkeampaa hintaa


Suomen suurimman viestintätoimistoryhmä Milttonin teettämän vastuullisuustutkimuksen mukaan kolme neljästä suomalaisesta on valmis maksamaan korkeamman hinnan vastuullisesti tuotetuista tuotteista tai palveluista. Jo kolmatta kertaa toteutettu tutkimus selvitti vastuullisuuden kasvavaa merkitystä suomalaisten kulutustottumuksissa.
Uutinen

Macron, mies joka mursi Ranskan poliittisen järjestelmän


Emmanuel Macronin voitto Ranskan presidentinvaaleissa on otettu kabineteissa ja markkinoilla vastaan toivon pilkahduksena yhteisen eurooppalaisen projektin ja liberaalien arvojen puolesta. Ranskan poliittinen järjestelmä on ajautunut historialliseen kriisiin ja kesäkuun parlamenttivaalit viitoittavat pitkälti tien tulevalle viisivuotiskaudelle.
Blogi

World Employer Branding Day: tästä maailmalla puhutaan juuri nyt


World Employer Branding Day kokosi tällä viikolla 370 työnantajabrändäyksen osaajaa Budapestiin. Miltton toimi kansainvälisen tapahtuman maakumppanina ja työnantajabränditiimimme oli paikan päällä haistelemassa uusimpia tuulia. Nämä viisi asiaa puhuttelevat työnantajabrändiyhteisöä juuri nyt.
Blogi

World Employer Branding Day: Ketä kiinnostaa?


Olemme juuri saapuneet keväiseen Budapestiin osallistumaan World Employer Branding Day -tapahtumaan. Seuraksemme on saapunut 370 työnantajabrändäyksestä kiinnostunutta vierasta – mutta keitä he ovat? Ketä työnantajabrändäys kiinnostaa ja miksi?
Blogi

Milttonin asiakkaille tuplashorttaukset Sabre ja European Excellence Awardseissa


EMEA-alueen viestinnän parhaimmistoa palkitsevan Sabre Awardsin sekä eurooppalaiseen vaikuttajaviestintään keskittyvän, European Excellence Awardsin (EEA) shortlistit julkaistiin juuri.
Uutinen

Maria Wetterstrand Milttoniin vahvistamaan pohjoismaista vastuullisuusosaamista


Miltton Group perustaa uuden tytäryhtiön, jonka toimitusjohtajana ja osakkaana aloittaa pohjoismaisen vastuullisuuskentän moniottelija Maria Wetterstrand. Miltton Purpose vahvistaa Milttonin palvelutarjontaa tavoitteenaan varmistaa, että vastuullisuus on mukana yritysjohdon strategisella agendalla.
Uutinen

Kuntavaalit 2017: Paikallinen puurtaja joutui väistymään henkilöbrändin tieltä


Kuntavaalien myötä suomalainen poliittinen kulttuuri astui uuteen aikaan.
Blogi

Mikä Suomessa kiehtoo, Kiina?


Haastattelimme Kiinan ja Suomen yhteistyön mahdollisuuksista Kiina-asiantuntijaa, VTM Anna Gustafssonia. Haastattelu on jatkoa Milttonin ja Gustafssonin julkaisemalle Nälkäinen Lohikäärme -raportille.
Blogi

Miksi Suomi oli valmis Telian viestille juuri nyt?


Markkinointiviestintää ei luoda tyhjiöön. Parhaimmillaan se heijastaa ympäröivää maailmaa ja kertoo asiakkaille (ja potentiaalisille sellaisille), työntekijöille, kumppaneille ja muille sidosryhmille millaisella arvopohjalla yritys seisoo. Ja tietenkin tukee sen liiketoiminnallisia tavoitteita.
Blogi

Minkälaisen tarinan yrityksesi kuvat kertovat? Kolme ideaa parempaan visuaaliseen someviestintään


Viestintäkonsulttimme Lauri Hannus kertoo kolme asiaa, jotka yrityksen kannattaa muistaa käyttäessään kuvia viestinnässä. Sosiaalisen median mukana kuvat arkipäiväistyvät, mutta eivät muutu yhdentekeviksi.
Blogi

Yhteisöverokannan lasku toimii – seuraavaksi pääkonttoripolitiikkaa


Pääekonomistimme Ville Kopra tarttui mielenkiinnolla yhteisöverotulon kehitykseen uusimmassa Taloustaidon blogissa.
Blogi

Milttonin ja Keskuskauppakamarin skenaariohanke tarjoaa näköaloja suomalaisyrityksille geopolitiikan ja talouden murroksen keskellä


Miltton ja Keskuskauppakamari aloittavat yhteisen skenaariohankkeen, jonka tavoitteena on vähentää maailmanpoliittisen tilanteen mukanaan tuomaa epävarmuutta. Skenaariohankkeessa tutkitaan, määritellään ja ennustetaan geopoliittisen, taloudellisen ja teknologisen murroksen vaikutuksia suomalaiselle elinkeinoelämälle.
Uutinen

Ville Kopra Miltton Groupin pääekonomistiksi


Suomen suurin viestintätoimistoryhmä Miltton Group on nimittänyt Ville Kopran (VTM) pääekonomistiksi 1.4.2017 alkaen.
Uutinen

Mari Saarteinen Miltton Brusselsin johtavaksi neuvonantajaksi


Mari Saarteinen (VTM) aloittaa Suomen suurimman viestintätoimistoryhmän Miltton Groupin tytäryhtiön Miltton Brusselsin johtavana neuvonantajana.
Uutinen

5 viestintävinkkiä hackathonin järjestäjille


Yhä useampi yritys järjestää hackathonin, jossa yrityksen ovet ja data avataan esimerkiksi viikonlopun ajaksi koodarien ja startupien käyttöön. Listasimme viisi vinkkiä, joilla hackathonista saa liiketoimintahyötyjen lisäksi näkyvyyttä.
Blogi

Jukka-Pekka Myllyksestä Miltton Oy:n toimitusjohtaja


Jukka-Pekka Myllys (VTM) aloittaa Miltton Oy:n toimitusjohtajana 15.2.2017.
Uutinen

Petra Thorén Miltton Marketsin toimitusjohtajaksi


Petra Thorén (KTM) aloittaa Suomen suurimman viestintätoimistoryhmän Miltton Groupin strategiseen talousviestintään erikoistuneen tytäryhtiön Miltton Marketsin toimitusjohtajana ja osakkaana.
Uutinen

Miltton mukana YK:n Global Compact -aloitteessa


Miltton Oy on liittynyt YK:n Global Compactin jäseneksi joulukuussa 2015 ja julkaissut joulukuussa 2016 ensimmäisen Communication on Progress -raportin.
Uutinen

Kasvot, jotka vaikuttavat – mihin brändilähettiläitä tarvitaan?


Markkinointiviestinnässä puhutaan usein yritysten puolestapuhujista lukuisilla termeillä. Viestinnän suunnittelijamme Kristiina Äikäs pohtii blogitekstissä eri nimitysten yhteistä tekijää.
Blogi

Eeva Kalli Miltton Networksin toimitusjohtajaksi


Eeva Kalli siirtyy Suomen suurimman viestintätoimistoryhmän Miltton Groupin yhteiskuntasuhteisiin ja vaikuttajaviestintään erikoistuneen tytäryhtiön Miltton Networksin toimitusjohtajaksi. Kallin nimitys syventää entisestään Milttonin osaamista kotimaisessa ja kansainvälisessä yhteiskuntasuhteiden neuvonannossa.
Uutinen

Näin viestintätoimistoon pääsee harjoitteluun


Viestintätoimistojen harjoittelupaikat täyttyvät äkkiä. Minkälaisia ominaisuuksia me sitten haemme? Vastaus saattaa yllättää!
Blogi

Miltton Group laajenee Tallinnan kautta Baltiaan


Miltton Group avaa toimiston Tallinnaan ja palvelee sen ansiosta asiakkaitaan paremmin koko Itämeren alueella, joka on maailman kolmanneksi suurin talousalue. Toimisto keskittyy strategiseen viestintään, ja sen päätavoite on auttaa virolaisia ja baltialaisia yrityksiä kasvamaan.
Uutinen

Nobelin arvoista viestintää


Mitä odotamme teksteiltä? Erilaiset tekstit sulkevat meidät syleilyynsä kaikkialla ja kokoajan. Kaikilta viesteiltä voi vaatia tunteita, samastumispintoja ja yllätyksellisyyttä.  Maria Kuorikoski pohtii sanoja ja niiden suhdetta viestinnän voimaan.
Blogi

Metsä Fibren Echo-sidosryhmäjulkaisulle menestystä maailman suurimmassa lehtikilpailussa Eddie & Ozzie Awardsissa


Metsä Fibren sidosryhmälehti Echo ja sen verkkojulkaisu Echo Online palkittiin kansainvälisessä media-alan julkaisujen kilpailussa Eddie & Ozzie Awardsissa. Amerikkalaisen Folio Magazinen vuosittain järjestämä Eddie & Ozzie Awards on maailman suurin aikakauslehtikilpailu, johon osallistuu tuhansia arvovaltaisia lehtiä ympäri maailmaa.
Uutinen

Mikael Frisk Miltton Sparksin hallituksen puheenjohtajaksi


Mikael Frisk liittyy Miltton Sparksiin täydentämään johdon kehittämisen osaamista. Friskillä on 25 vuoden kansainvälinen kokemus henkilöstönkehittämisestä. Hänestä tulee Miltton Sparksin puheenjohtaja ja osakas.
Uutinen

Jättiläisten jalanjäljillä


Taloustaidon uusimmassa blogissa Miltton Networksin Ville Kopra pohtii kiertotalouden mahdollisuuksia ja sovelluksia Suomessa. Minkälaisia askeleita suomalaisten yritysten tulisi ottaa pysyäkseen mukana maailmanmarkkinoilla?
Blogi

Kauhistuttaako massarekrypäivään osallistuminen? Näillä viidellä vinkillä selviät ja menestyt


Monet yritykset järjestävät rekrypäiviä, joissa on paljon hakijoita koolla. Markkinointiviestinnän konsulttimme Oona Kasslin kokosi blogiin viisi vinkkiä, joiden avulla rekrypäivään kannattaa valmistautua.  
Blogi

Raporttiähkystä inspiroivaan kerrontaan


Vastuullisuusviestintään pätevät samat hyvät viestinnän periaatteet kuin media- tai yritysviestintään. Vastuullisuusviestinnässä todistamisen taakka vain on vielä suurempi.  Yleisö, oli se kuluttajat, toimittajat, aktivistit tai poliitikot, on taipuvainen epäilemään teeskentelyä tai viherpesua. Millaista on hyvä tulevaisuuden vastuullisuusviestintä?
Blogi

Gradukilpailu 2016


Viidettä kertaa järjestettävä Miltton Gradukilpailu hakee oivaltavinta ja mielenkiintoisinta markkinointiviestintään liittyvää pro gradu tutkielmaa vuoden 2015 alusta vuoden 2016 marraskuun loppuun mennessä valmistuneiden töiden joukosta.
Uutinen

Työlinjalla vai ei?


Taloustaidon uusimmassa blogissa Miltton Networksin Ville Kopra paneutuu työministeri Jari Lindströmin on ehdottamaan lakiuudistukseen, joka päästäisi yli 60-vuotiaat pitkäaikaistyöttömät eläkkeelle erillispäätöksellä.
Blogi

200 keskustelutilaisuutta päivässä – opi nämä kolme asiaa "Norjan SuomiAreenasta"!


Pieni merenrantakaupunki, kesäfestaritunnelma ja paljon puhetta yhteiskunnasta. Kuulostaako tutulta? 2012 perustettu Norjan elokuinen politiikkaviikko ArendalsUka kerää yhteen politiikan, yritysten, median ja kansalaisyhteiskunnan vaikuttajat.
Blogi

Se vastuullisempi kulmahuone


Yritysvastuun painoarvo ja tavat puhua vastuullisuuden johtamisesta eroavat yrityksissä suuresti. Lähes 30 vaikuttajahaastattelun perusteella kokosimme listan asioista, jotka voivat edesauttaa yritysvastuuasioiden nousemisen ylimmän johdon agendalle.
Blogi

Edelläkävijäyritys uskaltaa myös suututtaa


Kansalaisen oikeus kantaa asetta. Obaman terveysreformi. Samaa sukupuolta olevien avioliitto. Siinä muutamia esimerkkejä asioista, joihin yhdysvaltalaiset yritykset ovat ottaneet selkeän kannan. Myös Suomessa on kiihtyvään tahtiin viitteitä yritysten yhteiskunnallisesta kantaaottavuudesta. Muun muassa Finlayson, DNA ja Orkla Foods ovat ottaneet ketterästi kantaa yhteiskuntaa koskettaviin aiheisiin.
Blogi

Onko vastuullisuus kulu vai investointi?


Yritysten liiketoimintaan kohdistuu suuri määrä riskejä, jotka yhä useammin linkittyvät suoraan vastuullisuuteen. Miten välttää vastuullisuuden sudenkuopat ja saada ponnistelut vastuullisen liiketoiminnan puolesta kannattamaan taloudellisesti?
Blogi

Poterosta yhteistyöhön – kansalais­järjestöt yritysten kirittäjinä


Vielä runsaat viisi vuotta sitten asetelmat kansalaisjärjestöjen ja yritysten välillä olivat hyvin kaksijakoiset. Hieman kärjistäen: yrityksiltä oltiin joko kerjäämässä rahaa tai niitä oltiin vetämässä lokaan. Oltiin leiriydytty vahvasti eri puolille pöytää ja toisia tarkasteltiin omista poteroista.
Blogi

Tinder-malli toimii bisneksessä – Milttonin sovellus valloitti ruotsalaisten ammatti­verkostoitujien sydämet


Miltton-ryhmään kuuluvan Miltton Labsin kehittämä Mingla-sovellus älypuhelimille on lyönyt itsensä läpi Ruotsin verkostoitujien ykköstapahtumassa Almedalenin politiikkaviikolla.
Uutinen

Kuuleeko Suomi, täällä Almedalen!


Osa III – Yhteenveto Miltton vieraili Visbyn poliittisten näytelmien sekä tärkeän yhteiskunnallisen keskustelun Almedalsveckanilla. Miksi Almedalen on tärkeä, ja miten se heijastaa ruotsalaista yhteiskuntaa? Mitä voimme oppia Almedalenista ja miksi suomalaisten kannattaisi kiinnostua tapahtumasta nykyistä enemmän?
Blogi

Kuuleeko Suomi, täällä Almedalen!


Osa II – Politiikkaa ja puistojuhlia Miltton raportoi Visbyn ainutlaatuiselta, maailman suurimmalta demokratiaforumilta Almedalsveckanilta. Mitä Almedalenissa tehdään ja mistä täällä puhutaan? Entä miten saada viikosta kaikki mahdollinen irti? Miksi myös suomalaisten kannattaisi tulla Visbyhyn?
Blogi

Kuuleeko Suomi, täällä Almedalen!


Osa I – Ennen matkaa Suurin osa Suomesta ja Ruotsista on jo lomalla, mutta politiikasta leipänsä saavat ja sitä intohimolla seuraavat odottavat vielä ensimmäisen vuosipuoliskon huipennusta. Nyt alkaa Almedalsveckan, maailman suurin demokraattinen forum, jossa politiikasta keskustelevat tekijät, tutkijat, yritykset ja tavalliset kansalaiset. Viikon päästä on kotoisen SuomiAreenan vuoro.
Blogi

Raportointi ei ole menossa minnekään


Kaikille sopivaa, yhteistä raportoinnin mallia ei ole näköpiirissä. Siksi kehittämisen ohjenuoraksi kannattaa ottaa oman organisaation etu ja tavoitteet.
Blogi

Edunvalvontaa notkealla nuotilla


Notkeassa modernissa vaihdamme sosiaalista ryhmää ja statusta kuin takkimme naulakkoa. Ryhmien ja identiteettien välillä liikutaan vikkelämmin kuin aiemmin, ainakin jos maailman johtavan sosiologin Zygmunt Baumanin teoriaa Liquid modernity -teoriaa on uskominen.
Blogi

Ei sisältö ole kuningas – koska lukija päättää


Lopulta sillä, millaista kuningassisältöä onkaan mielestään rakentanut, ei ole mitään merkitystä, jos se ei herätä vastaavia tunteita lukijassa. Tai jos se ei edes tavoita lukijaa.
Blogi

Christina Dahlblom Milttoniin – palvelutarjonta laajenee johdon ja johtamisen kehittämiseen


Liikkeenjohdon valmentajana ja konsulttina työskennellyt kauppatieteiden tohtori Christina Dahlblom aloittaa Milttonilla. Milttonin strateginen tarjonta laajenee johdon ja johtamisen kehittämiseen.
Uutinen

GRI:n raportointiohjeistot uudistuvat – jälleen


Viime perjantaina päättynyt kolmipäiväinen GRI Global Conference keräsi yhteen yli tuhat yritysvastuuammattilaista 77 maasta. Aikaisemmassa blogissani kirjoitin siitä, miten keskustelu päätyi aika ajoin hieman ylevälle ja jopa julistavalle tasolle kestävän kehityksen merkityksellisyydestä. Etukäteen yksi odotetuimmista aiheista konferenssissa oli lisätiedon saaminen uusista GRI-standardeista.
Blogi

Tervetullutta häirintää – Suomen Punaiselle Ristille eurooppalainen markkinointiteknologian innovaatiopalkinto


Suomen Punaisen Ristin Nälkäpäivänä toteuttama SPRTakeover-kampanja palkitaan keskiviikkona 25. toukokuuta Sabre Awards -kilpailussa EMEA-alueen vuoden parhaana markkinointiteknologian innovaationa. Lisäksi kampanja kilpailee yhdistyksille tehdyn työn sarjassa. EMEA Sabre Awards on yksi maailman suurimmista PR-alan kilpailuista ja siihen osallistuu vuosittain yli 2000 työtä. SPRTakeoverin suunnittelivat Miltton ja Miltton Creative. Kyseessä on toinen vuosi peräkkäin, kun Milttonin suunnittelemalle työlle myönnetään innovaatiopalkinto.
Uutinen

Ratkeaako Kokoomuksen puheenjohtajakilpa eläkekattoon?


Perinteisesti poliitikkoja arvioidaan oikeisto-vasemmisto -akselilla, sekä toisaalta esim. liberaali–konservatiivi -akselilla. Milttonin käyttämä Red Note -analyysi pohjaa kansanedustajien ennen vuoden 2015 eduskuntavaaleja antamiin vaalikonevastauksiin, ja antaa  kiinnostavia eväitä tulkita Kokoomuksen johtokandidaattien perimmäisiä näkemyksiä. Ville Kopra kirjoittaa aiheesta Taloustaidon blogissa.
Uutinen

Vastuulliset raportoijat Amsterdamissa


Amsterdamiin on kokoontunut kuluneen viikon aikana yli 1000 yritysvastuuammattilaista. Kaupungissa järjestetään viides GRI Global Conference. GRI on maailman käytetyin yritysvastuuohjeisto ja sitä hyödynnetään laaja-alaisesti ympäri maailman. Konferenssiin on tullut osallistujia joka puolelta maailmaa. Hyvä esimerkki kansainvälisyydestä oli konferenssin käynnistänyt työpaja, jossa pöydässäni istui eurooppalaisten lisäksi vastuullisuusammattilaisia aina Abu Dhabista Intiaan sekä Japaniin.
Blogi

Tarinankerronnan mahdollisuudet jäävät liigaseuroilta käyttämättä


Kotimaisen jääkiekkoliigan suosiosta ja yleisömääristä keskustellaan mediassa usein. Sosiaalisen median seuraajamassaa tarkastellessa seuroilla ei ole hävettävää. Seurat eivät kuitenkaan hyödynnä täysin tätä sosiaalisen median tuomaa mahdollisuutta sitouttamisen ja uusien fanien houkuttelemisen näkökulmasta.
Blogi

Kolme syytä, miksi yritysten kannattaa ottaa yhdenvertaisuus­suunnittelu vakavasti


Yhdenvertaisuussuunnittelu on konkreettinen ja toimiva tapa tuoda vastuullisuus osaksi yrityksen päivittäistä toimintaa ja nostaa monimuotoisuus kilpailueduksi.
Blogi

Miltton Showcase 2016, pe 13.5.


Avaamme jälleen ovet markkinoinnin, viestinnän ja vaikuttamisen ammattilaisille. Luvassa värikäs kattaus työnäytteitä ja keskusteluja, yhdessäoloa ja uusia tuttuja, musiikkia ja kuplivaa.
Tapahtuma

Yritysvastuuta kiekkokaukalossa


Mitä olisi jääkiekko ilman ulkojäillä opittuja toinen toistaan hienompia jalkakyniä? Mielestämme paljon köyhempää ja niin myös maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n mielestä. Ilmastonmuutoksella on suora yhteys jääkiekkoon sekä moniin muihin talviurheilulajeihin. Jos ilmasto lämpenee merkittävästi, ulkona, talvisessa säässä luonnollisimmassa muodossaan harjoitetut lajit kadottavat identiteettinsä ja sielunsa.
Blogi

Vastuullisuus myy ja suututtaa


Humpuukia, tappouhkauksia, päästökauppaa, markkinointijippoja, strategista yritysyhteistyötä, vihastuttamista. Erikoinen listaus asioita ja tekoja, joilla on yksi yhteinen nimittäjä: yritysvastuu. Milttonin uusin Insights-raportti, Hyvä yritys, julkaistiin tiistaina 12. huhtikuuta.
Tapahtuma

Joka toinen on jättänyt ostamatta vastuuttomasti tuotettuja tuotteita tai palveluja


Naiset ja miehet reagoivat eri tavoin työnantajan vastuuttomuuteen. Lähes puolet (49 %) kaikista suomalaisista ja peräti 56 prosenttia naisista on jättänyt ostamatta vastuuttomasti tuotettuja tuotteita tai palveluita, käy ilmi Milttonin maaliskuussa 2016 teettämästä vastuullisuustutkimuksesta.
Uutinen

Onko uutisagendamme lobbauksen tulosta?


Mediajulkisuus on tärkeä vaikuttamisen kanava, kun esimerkiksi luonnonsuojelujärjestö hakee huomiota asialleen. Mutta kiinnostaako julkinen keskustelu lobbaavaa tahoa, jos asiaan pystyy vaikuttamaan ”kulisseissa”? Jenni Tikkanen peilaa gradututkimuksensa tuloksia Milttonin vaikuttajaviestinnän asiantuntijan Toni Kokon näkemyksiin.
Blogi

Miltton rekrytoi Johannes Schulmanin kehittämään viestintäalan ymmärrystä pääoma­markkinoista ja yritysjärjestelyistä


Miltton Group perustaa uuden tytäryhtiön, jonka toimitusjohtajana ja Miltton-ryhmän osakkaana aloittaa suomalaisen ja pohjoismaisen talouselämän asiantuntija Johannes Schulman. Tytäryhtiö Miltton Markets vahvistaa Milttonin talousviestinnän tarjontaa keskittyen erityisesti strategiseen talousviestintään, pääomamarkkinoihin ja yhtiöiden nykytilan muutoksiin sekä näihin liittyviin palveluihin.
Uutinen

Valtion omistukseen kohdistuu ristiriitaisia odotuksia


Hallitusohjelmassa linjattu uusi omistajapolitiikan strategia julkaistaan näillä näkymin toukokuussa. Odotettavissa on merkittäviä muutoksia sekä valtion omistuksiin että Solidiumin rooliin.
Tapahtuma

Nälkäinen Lohikäärme - Trendit ja mahdollisuudet Kiinassa


Kiina on kuin jatkuvasti väriään vaihtava lohikäärme, josta otteen saaminen on hankalaa. Nälkäinen lohikäärme -raportti valottaa niitä mahdollisuuksia ja positiivisia kehitystrendejä, joita Kiinassa on nähtävissä.
Uutinen

Saab AB yhteistyöhön Milttonin kanssa


Puolustus- ja turvallisuusalan yritys Saab AB on valinnut Milttonin viestintäkumppanikseen Suomessa. Yhteistyö pitää sisällään strategista neuvonantoa sekä erinäisiä viestintään liittyviä toimintoja.
Uutinen

Kummat petikumppanit


Kun MTL Communications Awards taannoin julkisti shortlistinsa, päästiin Suomessakin lopulta toteamaan trendi, jonka olemassaolo oli toki tiedetty jo pitkään. Perinteisen viestinnän kilpailussa oli noteerattu erityisen paljon perinteisen mainonnan tekijöiksi miellettyjä toimistoja.
Blogi

Avoimuudelle vahva tuki


Finanssialan keskusliiton viestintä- ja yhteiskuntajohtaja Tuomo Yli-Huttula ehdotti Suomeen lobbarirekisterin perustamista. Myös Miltton kannattaa vaikuttamistyön läpinäkyvyyttä ja suhtautuu avoimesti kaikkeen koko alaa sitovaan sääntelyyn.
Blogi

Yritys­vastuusta viestiminen luo arvon vastuullisuuden toimenpiteille


Monen yrityksen agendalla on ollut viime aikoina erilaisten yritysvastuuseen liittyvien vaatimusten ja kestävän kehityksen sitoumusten vaikutukset omaan toimintaan. Osa tuskailee lisääntyvien EU:n raportointivaatimusten edessä ja ajattelee mahdollisesti kasvavia kustannuksia. Osa varmasti ajattelee vaatimusten parantavan yrityksen arvoa ja kilpailukykyä kansainvälisillä markkinoilla.
Blogi

Milttonin Gradukilpailun voittajaksi tutkimus median ja vaikuttaja­viestinnän suhteesta


Neljättä kertaa järjestettyyn Milttonin Gradukilpailuun osallistui tänä vuonna yli 40 maisterintutkielmaa yliopistoista ja korkeakouluista Suomesta ja ulkomailta. Kilpailun voittajaksi selvisi Jenni Tikkanen Helsingin yliopistosta työllään Lobbaus, media ja kiista alkoholimainonnasta. Kyseessä on ensimmäinen kilpailussa palkittu vaikuttajaviestinnän maisterintutkielma.
Uutinen

:) is coming


Toissa viikolla julkaistiin jälleen Global 100 -lista maailman vastuullisimmista yrityksistä. Suomalaisyritykset ovat pärjänneet listalla hyvin. Niin tänäkin vuonna. Joten millaisessa jamassa me nyt oikein olemme?
Blogi

Miltton tuo Suomeen työnantaja­mielikuvan huippuosaajan Brett Minchingtonin


Maailmankuulu työnantajamielikuvan asiantuntija Brett Minchington saapuu maaliskuussa Suomeen. Milttonilla on ilo isännöidä tilaisuutta, jossa Minchington jakaa näkemyksiään alan uusimmista trendeistä. Tapahtuma järjestetään Milttonin Helsingin toimistolla.
Tapahtuma

Kestävän kehityksen tavoitteet tarjoavat alustan kasvuun ja hyvään liiketoimintaan


YK:n jäsenmaat sopivat syyskuussa 2015 kestävän kehityksen tavoitteista ja toimintaohjelmasta. Ohjelman tavoitteena on äärimmäisen köyhyyden poistaminen ja kestävän kehityksen turvaaminen.
Blogi

Lounassetelillä parempi mieli ja maailma?


Pariisin ilmastokokouksesta huolimatta ilmastonmuutosta ei ratkaista lopulta valtionjohtajien kabineteissa vaan yritysten ja ihmisten toimilla eri puolilla maailmaa. Johtavan asiantuntijamme Ville Kopran ajatuksia aiheesta Taloustiedon blogissa.
Blogi

Stora Ensolla vuoden paras vastuullisuus­raportti


Yritysvastuuverkosto FIBS:in järjestämän vuoden 2015 vastuullisuusraportointi­kilpailun palkinnot jaettiin eilen Helsingissä Säätytalolla järjestetyssä tilaisuudessa. Stora Enson Global Responsibility Report 2014 voitti kokonaiskilpailun sekä lisäksi Ihmisoikeudet- ja Verojalanjälki-kilpailusarjat.
Uutinen

Gradukilpailu 2015


Onko lopputyölläsi annettavaa markkinointiviestinnälle? Jos on, niin me tahdomme kuulla siitä. Neljättä kertaa järjestettävä Miltton Gradukilpailu hakee oivaltavinta ja mielenkiintoisinta markkinointiviestintään liittyvää pro gradu ‑tutkielmaa vuoden 2014 alusta vuoden 2015 marraskuun loppuun mennessä valmistuneiden töiden joukosta.
Uutinen

Miltton vahvistaa läsnäoloaan Brysselissä: EU-tason vaikuttaja­viestinnässä valtava potentiaali pohjoismaalaisille yrityksille


Miltton jatkaa panostustaan pohjoismaisten asiakkaiden EU-edunvalvonnan tukemiseen. Miltton Brussels nimittää erityisavustajana ja EU-asiantuntijana toimineen Antton Rönnholmin vanhemmaksi asiantuntijaksi vuoden 2016 alusta.
Uutinen

Milttonin asiakkaille neljä ehdokkuutta European Excellence Awards -kilpailussa


Kansainvälisesti arvostetun viestintä- ja markkinointialan kilpailun European Excellence Awardsin (EEA) finalistit on valittu yli 1600 lähetetyn hakemuksen joukosta. Vuoden 2015 shortlistille valittiin kolmen Milttonin asiakkaan työt yhteensä neljässä kilpailusarjassa.
Uutinen

Kolme vinkkiä tiedeviestijöille ja tieteestä kirjoittaville toimittajille


Viestintä-, toimittaja- ja tutkijapiireissä on viime aikoina pohdittu, mikä tieteen viestinnässä mättää. Eivätkö toimittajat ymmärrä vai tieteentekijät osaa viestiä? Kyse on kolikon kahdesta puolesta.
Blogi

Vuoden graafikko Jesse Auersalo Milttoniin: taide ja design kilpailueduksi pohjoismaisille yrityksille


Miltton nimittää Jesse Auersalon designjohtajaksi. Auersalo on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimmista luovista suunnittelijoista. Hän vahvistaa entisestään Milttonin osaamista brändikokemusten luomisessa.
Uutinen

Marina Lampinen Milttonille


Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin avustajana toiminut Marina Lampinen on aloittanut vaikuttajaviestinnän asiantuntijana Miltton Networksin palveluksessa 19.10.2015.
Uutinen

Naisista Suomi-brändin keihäänkärki


”En olisi jäänyt, mutta sitten rakastuin”. Koulutetun työvoiman saaminen Suomeen on suuri haaste, mutta eilinen Hesarin juttu herätti vielä suuremman kysymyksen. Miksi Suomi ei ole korkeasti koulutetulle naiselle houkutteleva, jos ei ole rakastunut?

Blogi

Bisnesvinkkejä sijoittajalta, hiihtäjältä ja ahtaajalta


Nordic Business Forum päättyi perjantaina ja jätti jälkeensä iloisen älyllisen pörinän. Koska seuraavaan Forumiin on kuitenkin vielä kaksitoista kuukautta, täytyy inspiraatiota etsiä messukeskuksen ulkopuolelta. Hyvä. Avataan silmät ja katsotaan, mitä maailmalta voisi oppia.
Blogi

Miltton vahvistaa vastuullisuus­osaamistaan: Susanna Saikkonen nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi


Miltton Group on nimittänyt Susanna Saikkosen (KTM) johtavaksi asiantuntijaksi. Saikkonen siirtyy tehtävään Plan Suomen yritysyhteistyöjohtajan paikalta marraskuun alussa. Lisäksi Krista Sormunen (KTM) on nimitetty vastuullisuusasiantuntijaksi.
Uutinen

Yleisöistä yhteisöiksi – mitä voimme oppia tubettajilta?


On sanomattakin selvää, että tubettajat ovat nykypäivän yhteisön luomisen, ylläpitämisen ja hyödyntämisen eksperttejä. Oona Kasslin pohtii blogissa, miten tubettajat tässä oikein onnistuvat.
Blogi

Miltton laajentaa Brysselissä: Jan Store Miltton Brysselin toimitusjohtajaksi


Miltton-ryhmä on nimittänyt aiemmin Suomen pysyvänä edustajana EU:ssa työskennelleen Jan Storen tytäryhtiönsä Miltton Brysselin toimitusjohtajaksi. Miltton Bryssel tulee Storen johdolla laajentamaan ja monipuolistamaan suomalaisille ja pohjoismaisille asiakkaille tarjottavaa EU-päätöksentekoon liittyvää analyysia ja neuvonantoa sekä edunvalvonnan tukea.
Uutinen

Suma seisoo, verotus kiristyy


Hallituksen seuraavat 100 päivää jouluaattoon asti sisältävät sekä selkeitä riskejä että mahdollisuuksia. Asiantuntijamme Ville Kopra jäsentelee näitä tuoreessa Taloustaidon blogissa.
Blogi

Haussa viestintäkonsultti


Milttonin rakennusprojekti etenee, ja etsimme uusia osaajia. Juuri nyt olemme erityisen kiinnostuneita tekijöistä, jotka ovat jo kartuttaneet osaamistaan monipuolisissa viestinnän töissä. Haussa on yksi tai useampi kokenut viestintäkonsultti.
Uutinen

Nälkäpäivä


Avuntarve on suuri, joten valjastimme yhdessä monien yritysten kanssa etusivumme Suomen Punaisen Ristin käyttöön. Sinäkin voit osallistua tekemällä lahjoituksen osoitteessa bit.ly/sprlahjoita
Uutinen

Paula Salovaara ja Carl Haglund Milttonin hallitukseen


Paula Salovaara ja Carl Haglund on valittu Miltton-ryhmän hallituksen jäseniksi.
Uutinen

Miltton ja Nordic Business Forum yhteistyöhön


Miltton on vuoden 2015 Nordic Business Forumin sisällöntuotannon kumppani ja vahvistaa läsnäolollaan tapahtuman reaaliaikaisia viestintätoimenpiteitä.
Uutinen

Haussa Public Affairs Advisor


Rekrytoimme nyt vaikuttajaviestintään erikoistuneen Miltton Networksin monipuoliseen ja osaavaan tiimiin vaikuttajaviestinnän asiantuntijaa.
Uutinen

Miltton & Sanoma: Media Boot Camp


Sanoman ja Milttonin yhdessä kehittämä Media Boot Camp on uusi, monikanavainen mediavalmennus: elämyksellinen ja interaktiivinen sukellus moderniin mediatyöhön sekä oman henkilöbrändin ja viestin kehittämiseen.
Uutinen

Tiputettu yhteisöverokanta toimii


Miksi Konecranes-Terex valitsi Suomen fuusioyhtiön kotipaikaksi? Kansainvälisten investointien houkutteleminen ja muita argumentteja matalan yhteisöverokannan puolesta tarjoilee Ville Kopra blogissaan.
Blogi

Are you Miltton’s new copywriter?


Miltton is looking for an experienced copywriter to create persuasive and engaging content for digital and printed media as part of our team of talented professionals at our head office in central Helsinki.
Uutinen

Kuusi kikkaa Porin SuomiAreenaan


Kesän politiikan, elinkeinoelämän ja median suurtapahtuma SuomiAreena on hyrähtämässä käyntiin. Milttonin senior advisor Heli Suominen kertoo vinkit, joiden avulla muutamasta päivästä Porissa saa kaiken irti.
Blogi

Almedalsveckan, SuomiAreenan isoveli


Kesällä 1968 Gotlannin Visbyn paikallinen demariyhdistys ajoi kaupungin rannassa sijaitsevalle aukiolle kuorma-auton. Auton lavalle puhetta pitämään kiipesi tuleva pääministeri Olof Palme. Tästä Palmen muutamalle paikallisaktiiville pitämästä kesäpuheesta sai alkunsa maailman suurimmaksi demokraattiseksi kohtaamispaikaksi kutsuttu Almedalsveckan.
Blogi

Kohderyhmät ja sisältö kohtaavat vuosiraporteissa


Miten vuosiraportoinnissa saataisiin kohderyhmät ja sisältö kohtaamaan paremmin? Entä miten jatkuvasti paisuva sisältö vaikuttaa raportteihin, korvaako määrä laadun vai laatu määrän?
Blogi

Tavoittele vastuullisuus­viestinnällä tuntuvaa vaikutusta


Vastuullisuustekijät kuuluvat yhä vahvemmin yritysten ja sijoittajien päätöksentekoyhtälöihin. Kasvava kiinnostus vaikuttavuussijoittamista (impact investing) kohtaan herätti Ella Klarin pohtimaan vaikuttavuutta vastuullisuusviestinnän kontekstissa. Mitä se on ja miten siitä kannattaa viestiä?
Blogi

Pari piirua markkinatalouden suuntaan


Sir Nicolas Sternin mukaan ilmastomuutos on seurausta ihmiskunnan suurimmasta ja vakavimmasta markkinoiden epäonnistumisesta. Ne, jotka tuhoavat yhteistä elintilaamme, eivät maksa tästä välttämättä lainkaan hintaa. Ville Kopra pohtii, mitä asialle pitäisi tehdä.
Blogi

SEK ja Miltton Suomi 100 -juhlavuoden viestintä­kumppaneiksi


Suomen itsenäisyyttä juhlistetaan vuonna 2017 laajalla ja monipuolisella ohjelmalla. Juhlavuoden ohjelma rakennetaan yhdessä, suomalaisten ja Suomen ystävien yhteistyönä. Suomi 100 -hankkeen viestinnän kumppaniksi on valittu SEK ja markkinointiviestinnän kumppaniksi Miltton-ryhmä.
Uutinen

Kansainvälistyvä Miltton nimittää Jorma Ollilan hallituksen puheenjohtajaksi


Jorma Ollila on valittu Miltton-ryhmän hallituksen puheenjohtajaksi. Ollila liittyy samalla Milttonin vähemmistöosakkaaksi.
Uutinen

Euroopan komissio edelläkävijänä vaikuttajaviestinnän avoimuudessa


Suomessa on viime aikoina puhuttu paljon vaikuttajaviestinnän toimijoiden vallankäytöstä ja heidän roolistaan yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Brysselissä vaikuttajaviestinnän asiantuntijat ovat jo luontainen osa päätöksentekojärjestelmää.
Blogi

Miltton jatkaa kansain­välistymistään perustamalla toimiston Ruotsiin


Miltton ottaa jälleen konkreettisen askelen kansainvälistymissuunnitelmissaan avaamalla toimiston Tukholmassa. Ruotsiin perustettavan Miltton Labs -toimiston toimitusjohtajana aloittaa yksi Pohjoismaiden kokeneimmista markkinointi- ja vaikuttajaviestinnän ammattilaisista, Fredrik Andersson.
Uutinen

Open up your culture


Corporate brands and employer brands are important to employees’ own brands as individuals. What you do for a living, your work community and your organisation’s vision are essential aspects of your identity and image as a person. The best scenario would be a win-win situation where the employees draw attention to the employer to boost their own brand, while at the same time the employer empowers a network of employee ambassadors.
Blogi

Jenni Karjalainen Milttonille


Työministeri Lauri Ihalaisen erityisavustajana toiminut Jenni Karjalainen (VTM) on siirtynyt Miltton Groupin palvelukseen 1.6.2015 alkaen. Milttonilla Account Directorina aloittanut Karjalainen tuo yhteiskunnallista osaamista yritysviestintään.
Uutinen

Toni Kokko Miltton-ryhmän palvelukseen


Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pääsihteeri Toni Kokko on nimitetty vaikuttajaviestinnän johtavaksi asiantuntijaksi 8.6.2015 alkaen.
Uutinen

Tulevaisuuden kaupan menestysresepti: Tarkkaile, reagoi ja ole alati valmis muutokseen


On äärimmäisen kiinnostavaa elää juuri tässä hetkessä – maailmassa, joka muuttuu alati kiihtyvää vauhtia ja jossa sekä yksilöiden että yritysten tulee jatkuvasti luoda itsensä uudelleen. Jos emme ihan vielä ole hyödyntäneet digitalisoitumisen mahdollisuuksia, niin pian on syytä.
Blogi

Imagen todellisesta kansiuudistuksesta ei lukijoille hiiskuttu


Natiivimainonta nostaa mainontasuunnittelun kunnianhimoa. Printtilehtien rahapula tarkoittaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia mainostajille.
Blogi

Ruotsalaisten vuosikertomustärpit


Ruotsalaiset ovat viime vuosina pärjänneet suomalaisia paremmin Report Watchin parhaiden vuosikertomusten listauksessa. Lähdimme selvittämään, miksi länsinaapurimme menestyvät ja mitä he itse ajattelevat tekevänsä muita paremmin.
Blogi

Edelläkävijäksi mielivä yritys on avoin ja aktiivinen keskustelija


Suomen suurin yritysvastuutapahtuma, Ratkaisun paikka, järjestettiin reilu viikko sitten tiistaina 12.5. Helsingin Katajanokalla. Tapahtumassa vieraili päivän aikana noin 700 ihmistä.
Blogi

Why corporations care for art?


By far the largest contemporary art event in the world, the Venice Biennale, has opened its doors already for the 56th time this spring. This International Art Exhibition runs from May 9 to November 22, 2015 and takes place at the Giardini, the Arsenale and in various other locations around Venice.
Blogi

#metahdomme ja Arlan Aamiaiskutsu voittivat Golden SABRE Awards -palkinnot


Suomalainen viestintä menestyi viestintäalan kansainvälisesti arvostetuimmassa kilpailussa Lontoossa. Milttonin asiakkuudet keräsivät kaksi Golden SABRE -palkintoa sekä innovatiivista viestintää palkitsevan In2 Sabren.
Uutinen

Avataan pikaväylä töihin


Miltton Networksin johtava asiantuntija Ville Kopra pohtii Taloustaitoon kirjoittamassaan blogissa, kuinka Suomen työllisyysastetta saataisiin nostettua, kun vetoapua maailmalta ei ole enää saatavissa.
Blogi

Yrityksen vastuullisuus vaikuttaa valtaosan kulutustottumuksiin


Yli puolet (54 %) suomalaisista pitää yrityksen vastuullisuutta vähintään tärkeänä ostopäätöstä tehtäessä. Lisäksi lähes puolet (46 %) pitää vastuullisuutta tärkeänä tai erittäin tärkeänä nykyistä tai mahdollista työnantajaa arvioitaessa.
Uutinen

Miltton Trainee 2015 -haku on käynnissä


Miltton Trainee -ohjelma avaa sinulle ovet Suomen laaja-alaisimpaan markkinointi- ja viestintätoimistoon. Kuuden kuukauden ajan tulet puurtamaan ja oppimaan, haastamaan ja harjoittelemaan.
Uutinen

Miltton-analyysi: Sipilän ja Soinin näkemykset erottuvat selvästi Keskustan ja Perussuomalaisten eduskuntaryhmien valtavirrasta


Kahden suurimman vaalivoittajapuolueen puheenjohtajien poliittiset asenteet poikkeavat selvästi heidän puolueidensa eduskuntaryhmien vallitsevista asenteista. Tämä käy ilmi Milttonin teettämästä analyysista.
Uutinen

Miltton mukana palkitun Berghs School of Communicationin rekrytointi­tapahtumassa


Berghs School of Communication järjestää Tukholman kampuksellaan tänään rekrytointitapahtuman, joka tuo yhteen koulun opiskelijat sekä ruotsalaiset ja kansainväliset viestintä- ja mainostoimistot. Miltton on ainoana suomalaisena toimistona mukana tässä halutussa tapahtumassa, jonne on hakijoiden joukosta valikoitu noin kolmekymmentä toimistoa.
Tapahtuma

Vuoden huiput


Kaksi kultahuippua ja Grand Prix. Kiitos kaikille, joita meillä on kiittäminen. Teitä on paljon ja te tiedätte keitä olette. Kiitos, kiitos, kiitos.
Uutinen


SHOWCASE 2015

Torstaina 7.5.2015 klo 12.30–17
Tapahtuma

Työntekijästä tulossa yritysviestinnän kulmakivi


Miltton järjesti tiistaina 15. huhtikuuta pikatreffit Employer Branding -teeman ympärille. Tapahtumassa syvennyttiin työnantajamielikuvan rakentamiseen osana yhteiskunnallista yritysbrändiä.
Tapahtuma

Milttonin asiakkaille triplashorttaus Sabre Awards -kilpailussa


Kansainvälisen Sabre Awardsin finalistit on julkistettu. Yli 2 000 työstä valittujen finalistien joukossa on kolmen Milttonin asiakkaan töitä.
Uutinen

#Metahdomme-yrityshaasteen voittokulku jatkuu


Tasa-arvoisen avioliittolain läpimenoa edistänyt #Metahdomme-kampanja pokkasi eilen järjestetyssä GrandOne-palkintogaalassa parhaan sosiaalisen median kampanjan sekä vuoden parhaan kampanjan palkinnot.
Uutinen

Suomi siiloista


Eri alojen päättäjien näkökulmasta yhteiskunnan siiloutuminen on todellinen ongelma. Tämä käy ilmi Milttonin raportista ”Suomi siiloista”, johon on haastateltu 23 politiikan, yritysmaailman, median ja työmarkkinoiden vaikuttajaa, pääministereistä päätoimittajiin.
Uutinen

Smarter, better, faster – but not longer


What do we mean by “smarter sustainability reporting”? This is what Noora Puro hoped to find out in the fourth annual Smarter Sustainability Reporting conference in London.
Blogi

Tasa-arvoinen avioliittolaki ja muuttuva yrityskulttuuri


Tänään presidentti Niinistö saa allekirjoitettavakseen Suomen ensimmäisen kansalaisaloitteesta syntyneen lain. Aloitteen tie presidentin pöydälle on ollut pitkä. Kiitos lain läpi ajamisesta kuuluu Tahdon2013-kampanjalle, yhdelle viime vuosien merkittävimmistä yhteiskunnallisen toiminnan uudistajista.
Uutinen

Hyvää kiinalaista uutta vuotta!


Gong Xi Fa Cai! Miltton toivottaa kaikille hyvinvoivaa ja menestyksekästä vuohen vuotta.
Uutinen

Milttonin gradukilpailun voittajaksi tutkimus suomalaisista ja kiinalaisista luksuskuluttajista


Kolmatta kertaa järjestettyyn Milttonin gradukilpailuun osallistui tänä vuonna 45 pro gradu -tasoista lopputyötä yliopistoista ja korkeakouluista Suomesta, Ruotsista sekä Isosta-Britanniasta. Kilpailun voittajaksi selvisi Sonja Lahtinen Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta työllään Meanings for Luxury Fashion Brands among Young Women in Finland and China.
Uutinen

In Asia, one size does not fit all


Recently we had the pleasure of welcoming Julia Lai, the Managing Director of our Singapore office, to Helsinki. During her week-long stay, she mingled and met with various clients and spoke of the work we’ve done in Asia and discussed the exciting new business prospects in Asia. She also brought up several insights we’ve encountered in our projects in the East.
Blogi

Haussa digi-AD ja graafinen suunnittelija


Juuri nyt kaipaamme riveihimme vakituiseen työsuhteeseen lahjakkaita graafisen ja visuaalisen alan osaajia.
Uutinen

Welcome to our Branding Bazaar


Miltton is embarking on a partnership with the world’s leading communication school, Berghs School of Communication. Berghs and Miltton begin their cooperation with Branding Bazaar, scheduled for spring 2015.
Uutinen

Lippupalvelu ja Miltton yhteistyöhön


Lipunvälitysalan markkinajohtaja Lippupalvelu ja Suomen suurin viestintätoimistoryhmä Miltton aloittavat kattavan markkinointi-, PR-, mainonta- ja viestintäyhteistyön. Tuleva yhteistyö koskee sekä Milttonin että Miltton Creativen palveluita.
Uutinen

Yritysvastuu Euroopan unionissa ja Suomen hallinnossa


Eurooppa-neuvosto hyväksyi loppuvuodesta 2014 uuden raportointidirektiivin. Direktiivi koskee pörssiyhtiöitä, luottolaitoksia ja vakuutusyhtiöitä, joiden henkilömäärä on yli 500, liikevaihto yli 40 miljoonaa euroa tai tase yli 20 miljoonaa euroa
Blogi

Uudistuva OP laajentaa yhteistyötä Milttonin kanssa markkinointi­viestintään


OP laajentaa yhteistyötä Miltton-ryhmän kanssa markkinointiviestintään. Uusin askel otettiin, kun OP valitsi Miltton-ryhmän viime keväänä perustaman tytäryhtiön Miltton Creativen kumppanikseen syksyllä järjestetyssä mainostoimistokilpailutuksessa.
Uutinen

Wanted: Video team intern


As part of our video team, you will get to participate in all stages of video production: concept creation, pre-production planning, shooting, editing and post-production. From creating storyboards to shooting short films, this internship role is ideal for a skilled film/TV or multimedia student or a recent graduate looking for an opportunity to learn and be challenged in a demanding environment.
Uutinen

Miltton ja Berghs School of Communication yhteistyöhön


Yhteistyön tavoitteena on tuoda maailman parasta markkinoinnin ja viestinnän opetusta Suomeen, inspiroida ja innostaa suomalaisia markkinoinnin ja viestinnän tekijöitä ja tällä tavoin kehittää alan osaamista kansainväliselle tasolle.
Uutinen

Puhu olennaisista asioista


Yritysmaailmassa varma kevään merkki on ilmoille putkahtavat toinen toistaan upeammat yritysvastuuraportit. Yhä useammat suomalaiset yritykset raportoivat Global Reporting Initiativen (GRI) G4-ohjeiston mukaan ja osa on ottanut jo edistysaskelia integroidun raportin (< IR >) suuntaan.
Blogi

Vastuullisuus­raportoinnin trendit – integroitua, olennaista ja jatkuvaa viestintää


Parhaillaan yrityksissä puurretaan ahkerasti piakkoin julkaistavien vuosiraporttien parissa. Oman työn tiimellyksessä moni saattaa pohtia, mitä kollegat muissa yrityksissä tekevät eli millaisia raportteja tulemme kevättalven kuluessa näkemään?
Blogi

Planneriksi Milttonille?


Onko sinusta viemään suomalainen yritysviestintä seuraavalle tasolle? Miltton etsii riveihinsä planneria/konseptisuunnittelijaa.
Uutinen

Haluatko olla tekemässä tulevaisuuden vaikuttajaviestintää ja yritysyhteistyötä?


Miltton Networks etsii riveihinsä projektinhallinnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunutta kykyä.
Uutinen

Suomalainen joulupukki vie hyvää mieltä Hongkongiin


Hongkongissa toimivat suomalaisyritykset ilahduttavat jo neljättä vuotta Hongkongin vähäosaisia lapsia aidon suomalaisen Joulupukin vierailulla.
Uutinen

Milttonin yritysvastuun futuriikki


Tulevaisuuden vastuullisuusviestintä on jatkuvaa, säännöllistä, luovaa ja monikanavaista.
Blogi

Christmas is drawing nigh… And we have the tunes to set the mood!


Are you sick of Rudolph? So are we. We’ve put together a Spotify playlist from our favourite yuletide songs to get you into holiday mood.
Uutinen

Suomeen kaksi kultaa European Excellence Awardseista


Gasumin projekti Bensaa biokaasun hinnalla voitti kultaa Energy-kategoriassa. Public Affairs -kategoriassa parhaana työnä palkittiin Milttonin Solomon R. Guggenheim -säätiölle toteuttama Guggenheim Helsinki -hankkeen viestintä.
Uutinen

Miltton Group siirtyy kokonaan partneri­omistukseen


Helsingin pörssissä listattu sijoitusyhtiö Norvestia on myynyt osuutensa Miltton Groupista yhtiön avainhenkilöille. Kaupan myötä Milttonista tulee kokonaan työntekijöidensä omistama toimistoryhmä.
Uutinen

Gradukilpailu 2014


Onko lopputyölläsi annettavaa markkinointiviestinnälle? Jos on, niin me tahdomme kuulla siitä.
Uutinen

Mahdollisuuksia epävarmuudessa – 50 haastattelua Venäjästä


Miltton julkaisi laajan suomalaisen elinkeinoelämän mahdollisuuksia Venäjällä käsittelevän raportin. ”Mahdollisuuksia epävarmuudessa – 50 haastattelua Venäjästä” -raportista käy ilmi, että suomalaisyritykset näkevät Venäjällä miljardiluokan mahdollisuuksia kärjistyneestä tilanteesta huolimatta.
Uutinen

Päätöksenteon vaikeudesta


Yhdysvaltojen viime tiistaisissa vaaleissa demokraattien odotettu rökäletappio jäi verrattain maltilliseksi.
Blogi

Milttonin asiakkaat menestyivät vastuullisuus­raportointi­kilpailussa. Kesko kisan voittoon!


Kesko on voittanut Suomen vastuullisuusraportointikilpailun jo toista vuotta peräkkäin.
Uutinen

Two Different Worlds of Lobbying


To put it short: lobbying is an industry in the U.S. In order to comprehend it you must first understand that absolutely everyone, and everything, has a lobbyist in Washington.
Blogi

Ville Kopra Miltton-ryhmän palvelukseen


VTM Ville Kopra on kutsuttu Miltton Networksin osakkaaksi ja nimitetty 1.12.2014 alkaen vaikuttajaviestinnän johtavaksi asiantuntijaksi.
Uutinen

Ruotsi siirtyy epävarmuuden aikaan


Ruotsin sunnuntaiset vaalit olivat monella tapaa historialliset.
Blogi

Politiikassa varmaa on vain epävarmuus


Kyky tehdä kompromisseja viittaa toisaalta haluun näyttää hallituksen olevan toimintakykyinen henkilövaihdoksista huolimatta, mutta myös siihen, kuinka suuri epävarmuus tulevasta päättäjien kesken edelleen vallitsee.
Blogi

Suomalaiset vuosikertomukset maailman parhaiden joukossa


ReportWatchin vuotuinen listaus maailman parhaista vuosikertomuksista julkistettiin torstaina 28. elokuuta, ja Milttonin asiakkaat menestyivät jälleen kerran hyvin.
Uutinen

Miltton laajentaa toimintaansa Brysseliin


Miltton Group jatkaa kansainvälistymisstrategiansa mukaista kehitystä laajentamalla toimintaansa Brysseliin.
Uutinen

Tuuli Kousa palaa Milttoniin


Valtion omistajaohjauksesta vastaavan ministerin Pekka Haaviston erityisavustajana toiminut Tuuli Kousa palaa Milttoniin.
Uutinen

Almedalsveckan, SuomiAreenan isoveli


Kesällä 1968 Gotlannin Visbyn paikallinen demariyhdistys ajoi kaupungin rannassa sijaitsevalle aukiolle kuorma-auton. Auton lavalle puhetta pitämään kiipesi tuleva pääministeri Olof Palme. Tästä Palmen muutamalle paikallisaktiiville pitämästä kesäpuheesta sai alkunsa maailman suurimmaksi demokraattiseksi kohtaamispaikaksi kutsuttu Almedalsveckan.
Blogi

Miltä näyttää puoluekartta somessa?


Valtaosa aktiivi-ikäisistä suomalaisista on sosiaalisessa mediassa; sekä Facebookilla ja Suomi24:llä on pari miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja vuosi sitten suomalaisten Twitter-käyttäjien määrä ylitti puoli miljoonaa.
Blogi

Finnish Consulate of Shanghai introduces Miltton to Nordic companies


Miltton had the honour to be the special guest of a reception at the residence  of Mrs. Marja Joenusva, Consul General of Finland in Shanghai, on Wednesday, May 28th.
Uutinen

Alilämpöä uurnilla


Helteet eivät valitettavasti näy EU-vaalikuumeena. Ennakkoäänestys on ollut jopa laiskempaa kuin viisi vuotta sitten.
Blogi

Kaksi poliittista kamppailua, kaksi tapaa viestiä


Lähes samaan aikaan käytävät henkilövaalit kokoomuksessa ja SDP:ssa tarjoavat mielenkiintoisen tilaisuuden vertailla puolueiden viestintää ja julkisuuskuvaa.
Blogi

Suomeen uusi markkinointi­viestinnän huipputoimisto


Ryhmä markkinointiviestinnän eturivin osaajia siirtyy Miltton-ryhmän palvelukseen.
Uutinen

Työnantaja­mielikuvatyö on yhteistyötä


Perusta työnantajaviestintäsi yritysstrategiaan ja yhdistä organisaatiosi HR:n ja markkinointiviestinnän osaaminen.
Uutinen

Politiikka tienristeyksessä


Suomalainen politiikka on melkoisessa myllerryksessä. Kaikki tämä myllerrys luo tulevaisuudelle epävarmuuden tuntua.
Blogi

Miltton trainee-haku on käynnissä


Miltton Trainee -ohjelma avaa sinulle ovet Suomen laaja-alaisimpaan markkinointi- ja viestintätoimistoon.
Uutinen

Eurooppalaisen markkinointi-PR:n iloisten ideoiden aikakausi


Sabren caseja lukiessa vahvimman muistijäljen jättivät ne työt, joissa idean keksijät – sekä niihin jollain tapaa myöhemmin osallistuneet kuluttajat, bloggarit, kansalaisjärjestöt tai toimittajat – olivat selvästi itse innostuneet ideasta
Blogi

Miltton ja SEK yhteisprojektilla Sabre-shortlistille


Gasumin projekti Bensaa biokaasun hinnalla on ehdolla vuoden PR-stuntiksi tämän vuoden Sabre Awards -kilpailussa.
Uutinen

Tervetuloa Miltton Showcase-tapahtumaan 8.5.2014!


Olet lämpimästi tervetullut inspiroitumaan kanssamme viestinnän kuumimmista puheenaiheista ja kuulemaan kiinnostavia case-esimerkkejä vuoden aikana toteuttamistamme projekteista.
Tapahtuma

Heli Suominen Milttoniin


Pitkän toimittajauran Sanoma-konsernissa tehnyt Heli Suominen vahvistaa Milttonin strategisen viestinnän osaamista.
Uutinen

Mari Kamaja Miltton Networksiin


Filosofian maisteri Mari Kamaja on nimitetty viestintäkonsultiksi vaikuttajaviestintään erikoistuneeseen Miltton Networksiin, joka on osa Miltton-ryhmää.
Uutinen

Milttonin gradukilpailun voittaja on ratkennut


Toista kertaa järjestettävään Milttonin gradukilpailuun osallistui yli 40 työtä yliopistoista ja korkeakouluista ympäri Suomen.
Uutinen

Lupa lobata -seminaari Milttonilla


Milttonilla järjestettiin tiistaina 11. helmikuuta Lupa lobata -seminaari.
Uutinen

Anna-Mari Vimpari siirtyy Miltton-ryhmän palvelukseen


Pääministeri Matti Vanhasen ja pääministeri Mari Kiviniemen erityisavustajana työskennellyt Anna-Mari Vimpari on kutsuttu Miltton Networksin osakkaaksi ja nimitetty 1.1.2014 alkaen vaikuttajaviestinnän johtavaksi asiantuntijaksi.
Uutinen

Miltton Group laajensi toimintaansa Aasiaan


Miltton Group on perustanut tytäryhtiön Singaporeen osana kansainvälistymisstrategiaansa.
Uutinen

Miltton jälleen European Excellence Awards –shortlisteille


Miltton Networks on ehdolla vuoden tulokastoimistoksi European Excellence Awards 2013 -kilpailussa.
Uutinen

Milttonille kunniamaininta MTL Communications Awards 2013 -kilpailussa


"Miltton on kasvuhaluinen yritys, jota johdetaan tiukalla bisnesmäisellä otteella. Yrityksellä on myös aito halu kansainvälistyä.”
Uutinen

Haluatko tehdä tulevaisuuden viestintää?


Milttonin rakennusprojekti etenee, ja tarvitsemme koko ajan laajasti uusia osaajia.
Uutinen

Milttonin toteuttamat vuosikertomukset menestyivät kansainvälisessä vuosikertomusvertailussa


Milttonin suunnittelemat ja toteuttamat vuosikertomukset menestyivät jälleen kansainvälisen ReportWatchin vuosittaisessa vuosikertomusvertailussa.
Uutinen

Toimistokoirat hyvän mielen lähettiläinä


Milttonin arjessa lähes päivittäin näkyvät nelijalkaiset ystävät ovat parhaita stressin lievittäjiä sitten lounastauon keksimisen.
Uutinen

Milttonin Säde Rytkönen voitti parhaan teoreettisen tutkimusartikkelin palkinnon New Yorkissa


Milttonin Säde Rytkönen on voittanut kirjoittajakollegansa Leena Louhiala-Salmisen kanssa parhaan teoreettisen tutkimusartikkelin palkinnon New Yorkissa kesäkuussa pidetyssä Corporate Communication Internationalin konferenssissa.
Uutinen

Miltton hakee luovaa digi-AD:ta


Etsimme innokasta digi-AD:ta vakituiseen työsuhteeseen.
Uutinen

Miltton Group ja Solomon R. Guggenheim -säätiö yhteistyöhön


Solomon R. Guggenheim -säätiö on tänään valinnut Miltton Groupin viestinnän yhteistyökumppanikseen Suomessa.
Uutinen

SATO:lle ja Sammolle voitto ProComin vuosikertomusarvioinnissa. Miltton onnittelee!


ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry julkaisi 23.5. vuosikertomusarvionsa voittajat. Listaamattomien yritysten sarjassa voiton vei SATO Oyj ja listattujen yritysten sarjassa Sampo Oyj.  
Uutinen

Miltton Networks Ylen Aamu-tv:n vieraana


Miltton Networksin toimitusjohtaja Jussi Kekkonen ja johtava asiantuntija Matti Hirvola olivat maanantaina 8.4 Ylen Aamu-tv:n vieraina keskustelemassa yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.
Uutinen

Susanna Eskola Miltton Networksiin


Ison-Britannian Suomen suurlähetystön poliittisen ja viestintäosaston apulaispäällikkö, VTM Susanna Eskola siirtyy Miltton-ryhmän palvelukseen.
Uutinen

Tykätty brändi on menestyvä brändi


Luulitko, että ihminen on vapaimmillaan nuorena? Vielä mitä!
Blogi

Käyttämättömien mahdollisuuksien markkinat


Yhteiskuntavastuu on saanut jalansijaa Suomessa, ja ainakin pörssiyhtiöt hoitavat lakisääteiset ja muut markkinoille pääsyn varmistavat velvoitteensa melko hyvin.
Blogi

Nokia Lumia Lounge starttasi Miltton Showroomin vuoden 2013


Miltton Showroom ja Nokia starttasivat vuoden 2013 juhlistamalla Nokia Lumia 920 sekä Nokia Lumia 820 -uutuuslaitteiden saapumista Suomeen avaamalla showroomille Nokia Lumia Loungen.
Uutinen

Miltton rekrytoi


Sinustako Milttonlainen? Nå tottakai!
Uutinen

Miltton ja Ruotsin kansallismuseo yhteistyöhön


Miltton ja Ruotsin Nationalmuseum aloittavat yhteistyön vuoden 2013 alussa.
Uutinen

Miltton lanseerasi Bik Bokin Suomen markkinoille


Miltton lanseerasi norjalaisen vaateketju Bik Bokin Suomeen marraskuussa pitkän odotuksen jälkeen.
Uutinen

Tutkimus: väestörakenne ja ympäristö suomalaisen arjen tulevat muutosvoimat


Pyysimme tuhatta 15–70-vuotiasta suomalaista arvioimaan, minkä asian tai ilmiön he uskovat muuttavan eniten suomalaisten arkea tulevien kymmenen vuoden aikana.
Uutinen

Vilkasta keskustelua vaikuttajaviestinnästä


Laineet ovat viime viikkoina lyöneet siellä täällä korkeina Milttonin vaikuttajaviestintäpanostuksen ympärillä. Hyvä niin!
Blogi

Kaksi tutkimusta jakoi Milttonin gradukilpailun voiton


Suomen parhaiksi markkinointiviestintäaiheisiksi graduiksi valittiin vuoden 2012 kilpailussa Miia-Emilia Itäsen ja Henna Ojalan tutkimukset.
Uutinen

Hartwall ja Miltton Group laajaan yhteistyöhön


Viestintäyhteistyö koskee Hartwallin vaikuttaja-, yritys-, tuote-, media- sekä vastuullisuusviestintää.
Uutinen

Miltton Networksin tiimi vahvistuu edelleen


Valtiovarainministerin erityisavustaja Matti Hirvola, 37, siirtyy Miltton Networksin palvelukseen johtavaksi asiantuntijaksi.
Uutinen

Finavia ja Finnair lennättivät kotiin kultaa European Excellence Awardseista


Finavian ja Finnairin yhteishanke Quality Hunters, Season 2 on voittanut kultaa vuoden 2012 European Excellence Awardseissa, joissa palkitaan vuosittain viestintäalan kirkkaimmat saavutukset.
Uutinen

Haemme joukkoomme tähteä!


Haluatko olla mukana tekemässä tulevaisuuden vaikuttajaviestintää?
Uutinen

Kymmenen innovatiivista tutkimusta gradukilpailun finaaliin


Milttonin markkinointiviestinnän gradukilpailuun otti osaa nelisenkymmentä korkeatasoista työtä, joista kymmenen valikoitui Milttonilla marraskuun lopussa käytävään finaaliin.
Uutinen

Viisi vihjettä kansalaisjärjestöille


Kärjistä ja kiteytä. Älä pelkää titteleitä. Selvitä, miten lakeja todellisuudessa valmistellaan!
Blogi

Risto Nieminen Miltton Networksin hallituksen puheenjohtajaksi


Veikkauksen entinen toimitusjohtaja Risto Nieminen aloittaa Miltton Networksin hallituksen puheenjohtajana ja johtavana asiantuntijana.
Uutinen

Suomen kuudes Nenäpäivä-kampanja starttasi Miltton showroomilta


Ylen Hyvä Säätiön vuosittain järjestämä Nenäpäivä-kampanja käynnistettiin keskiviikkona 17.10. Miltton showroomilla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.
Blogi

Hei Elina ja kiitos vinkistä!


Toimittaja Elina Grundström toi Helsingin Sanomissa (2.10.) esiin mielenkiintoisia näkökohtia, jotka kirvoittivat esiin muutaman ajatuksen myös kolumnin kohteessa.
Blogi

Sanna-Mari Jäntti Milttoniin


Miltton rekrytoi World Design Capital Helsinki 2012 -hankkeen yhteysjohtajan Sanna-Mari Jäntin.
Uutinen

Joséphine Mickwitz Milttoniin


Joséphine Mickwitz vahvistaa Milttonin sijoittaja-, yhteiskuntavastuu-, ja strategisen viestinnän osaamista.
Uutinen

Jussi Kekkonen Milttoniin


Pääministeri Jyrki Kataisen poliittinen erityisavustaja Jussi Kekkonen siirtyy rakentamaan Milttonista vaikuttajaviestinnän johtavaa toimijaa.
Uutinen

Haluatko tehdä tulevaisuuden viestintää?


Miltton hakee harjoittelijoita monipuolisiin PR- ja yritysviestintäprojekteihin.
Tapahtuma

Kulttuuri pesee strategian kädet alhaalla...


.. ja teknologian vaikka silmät kiinni.
Blogi

Milttonille IPRA Golden Awards -voitto kansainvälisestä PR-kampanjasta Finnairin ja Helsingin lentoaseman kanssa


Milttonin Finnairille ja Helsingin lentoasemalle toteuttama ja suunnittelema Quality Hunters, Season 2 -kampanja on voittanut IPRA Golden World Awards -kilapilussa parhaan kansainvälisen PR-kampanjan palkinnon.
Uutinen

Miltton mukana FiBSin järjestämässä sosiaalisen median työpajassa


FiBSin (Finnish Business and Society) tänä keväänä järjestämän kahden työpajan suosion saattelemana järjestetään kolmas sosiaalisen median työpaja 21. elokuuta 2012.
Uutinen

Todellinen yritysvastuu ja kestävä kehitys, missä olet?


Nykyinen lähestymistapa kestävään kehitykseen on kyseenalaistettu.
Blogi

Viestinnän megatrendit suosittelu ja avoimuus ovat myös kuluttajan luottamuksen perusta


Ystävien ja tuttujen suositukset ovat merkittävälle osalle suomalaiskuluttajia tärkeä perusta yrityksiä kohtaan koetulle luottamukselle.
Blogi

Miltton saa kolme uutta osakasta


Milttonin omistuspohja laajenee, kun pitkäaikaiset milttonlaiset Leena Löytömäki, Camilla Lindeberg ja Fredrik Heinonen on kutsuttu yhtiön osakkaiksi.
Uutinen

Miltton rekrytoi


Tarjoamme näköalapaikan viestinnän maailmaan, jossa voit vaikuttaa yhdessä noin 60 milttonlaisen kanssa koko alan kehitykseen.
Uutinen

Tervetuloa Milttonin Showcase-tapahtumaan 10.5.2012!


Vietä inspiroiva iltapäivä Milttonin showcasen parissa 10.5.2012 klo 14.00 alkaen osoitteessa Kaisaniemenkatu 6 A, 3. krs.
Tapahtuma

Miltton vahvistaa tutkimus- ja mediaosaamistaan


Alkuvuodesta Milttonilla aloittanut Erik Bäckman tuo asiakkaiden käyttöön laajan ja monipuolisen kokemuksen erilaisista tutkimus- ja kehitysmenetelmistä, asiakasymmärryksestä ja mediasta.
Uutinen

Suomalaiset ovat superavuliasta kansaa kun kyse on tekniikasta


Muuten niin vetäytyvät suomalaiset ovat superavuliaita kun kyse on arjen uuden teknologian opettelusta.
Blogi

KONE valitsi Milttonin kumppanikseen kansainväliseen yritysviestintään ja PR:ään


KONE, yksi maailman johtavista hissi- ja liukuporrasyhtiöistä sekä maamme arvostetuimmista brändeistä, on valinnut Milttonin yritysviestinnän ja PR:n kumppanikseen.
Uutinen

Kestävää menestystä


Outotecin vastuullisuusraportti vuodelta 2010 sai tuomariston kunniamaininnan 16. kertaa järjestetyssä valtakunnallisessa vastuullisuusraportointikilpailussa.
Uutinen

Finnairin Rethink Quality shortlistattu European Excellence Awards 2011:ssä


Rethink Quality -kampanja on ehdolla Travel and Tourism -sarjassa.
Uutinen

Finnair voitti MTL Communications Awards -palkinnon Milttonin kanssa toteutetulla Rethink Quality -kampanjalla


Finnair on voittanut MTL Communications Awards -palkinnon B2C-sarjassa yhdessä Milttonin kanssa toteuttamallaan Rethink Quality -kampanjalla.
Uutinen

The Global Corner Shop


We are living the most interesting time in marketing communications, ever.
Blogi

Rekrytointipäivä 22.9.2011


Viestintätoimisto Miltton hakee harjoittelijoita monipuolisiin pr- ja yritysviestintäprojekteihin.
Tapahtuma

Milttonin toteuttamia vuosikertomuksia huippusijoilla kansainvälisessä vuosikertomusvertailussa


Milttonin suunnittelemat ja toteuttamat vuosikertomukset menestyivät tänäkin vuonna ReportWatchin vuosittaisessa vuosikertomusvertailussa.
Uutinen

Norvestia sijoittaa Milttoniin


Helsingin pörssissä listattu sijoitusyhtiö Norvestia Oyj sijoittaa Milttoniin.
Uutinen

Milttonin toteuttamalle Wärtsilän vuosikertomuksille tunnustusta


Viestinnän ammattilaisten järjestö ProCom palkitsi vuoden 2010 parhaat vuosikertomukset.
Uutinen

Muodin huipulle -voittaja Linda Sipilän mallisto esillä Miltton Showroomissa


Vaatesuunnittelija Linda Sipilä on voittanut Muodin Huipulle 2011 -kilpailun.
Uutinen

Milttonissa toteutettu Wärtsilän vuosikertomus valittiin Euroopan parhaaksi


Wärtsilän verkkovuosikertomus palkittiin parhaana vuosikertomuksena European Excellence Awards – palkintojenjaossa Prahassa 9. joulukuuta.
Uutinen

Milttonin asiakkaat menestyivät yhteiskuntavastuuraporttikilpailussa


Wärtsilän yhteiskuntavastuuraportti, jonka Miltton suunnitteli ja toteutti, valittiin parhaaksi Yhteiskuntavastuuraportointi 2010 -kilpailussa.
Uutinen

Miltton mukana Muodin huipulle -televisiosarjassa


Miltton on mukana toista kertaa Suomessa järjestettävässä Muodin huipulle -televisiosarjassa.
Uutinen

Miltton hakee viestintäharjoittelijoita


Suomen nopeimmin kasvava viestintätoimisto hakee viestinnän osaajia monipuolisiin projekteihin pr- ja yritysviestinnän alalle Milttoniin ja asiakasyrityksiimme.
Uutinen

Milttonin töille menestystä kansainvälisessä vuosikertomusvertailussa


Milttonin suunnittelemat ja toteuttamat vuosikertomukset menestyivät jälleen kerran ReportWatchin vuosittaisessa vuosikertomusvertailussa.
Uutinen

Mikael Jungner Milttonin hallitukseen


Mikael Jungner liittyy Milttonin hallitukseen elokuussa 2010.
Uutinen

Miltton Showroomille uusi vetäjä


Miltton Showroomin uutena vetäjänä on aloittanut muoti- ja designosaaja Ainomaija Lehtonen.
Uutinen

Milttonin järjestämä lehdistötilaisuus Kiinassa tavoitti 400 miljoonaa katsojaa


Miltton järjesti toukokuussa Pekingissä asiakkaalleen Cleantech Finlandille lehdistötilaisuuden yhteistyössä Kiinan-PR-toimistonsa ja Suomen Suurlähetystön kanssa.
Uutinen

Miltton ja Muxlim yhteistyöhön


Miltton ja Muxlim ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä kansainvälistyville pohjoismaisille yrityksille voidaan tarjota uudenlaisia kohdennettuja markkinointiviestintäpalveluita.
Uutinen

Milttonin tekemä Metson vuosikertomus vuoden paras


Metso Oyj:n vuosikertomus 2009 valittiin vuoden parhaaksi torstaina 20.5.2010 Suomen suurimman viestintäalan ammattilaisten järjestön ProComin vuosikertomusarviossa.
Uutinen

Miltton Suomen imagoykkönen


Markkinointi & Mainonta-lehden Corporate Imagella teettämän tutkimuksen mukaan Miltton on suomalaisen viestintätoimistokentän imagoykkönen.
Uutinen

Senja Larsen Milttoniin


Viestintätoimisto Miltton on nimittänyt Senja Larsenin johtavaksi konsultiksi 1.1.2010 alkaen.
Uutinen

Finnair ja Miltton ehdolle arvovaltaisessa European Excellence Awards -kilpailussa


Finnair ja Miltton ovat ehdolla European Excellence Awards (EEA) -kilpailussa Travel & Tourism -kategoriassa Finnairin kampanjalla Departure 2093: Five Visions of Future Flying.
Uutinen

Miltton showroom lehdistöpäivä


Miltton showroomissa esiteltiin marraskuun alussa asiakkaiden kevään 2010 uutuuksia.
Uutinen

Outokummun yritysvastuuraportti jälleen paras


Milttonin suunnittelema ja toteuttama Outokummun vuoden 2008 yritysvastuuraportti oli jälleen paras Yhteiskuntavastuu 2009 -raportointikatsauksessa.
Uutinen

Miltton muuttaa


Miltton muuttaa Kaisaniemenkadulle
Uutinen

Maailman parhaat vuosikertomukset valittu - Neste Oil, Wärtsilä ja Fortum parhaat suomalaiset


Milttonin suunnittelemat ja toteuttamat vuosikertomukset menestyivät ReportWatchin vuosittaisessa vuosikertomusvertailussa.
Uutinen

Finnairille ja Milttonille PR-alan Oscar-palkinto


Finnairin Departure 2093: Five Visions of Future Flying on voittanut tämänvuotisen IPRA:n (International Public Relations Association) Golden World Awards -palkinnon kategoriassa julkaisut.
Uutinen

Wärtsilän vuosikertomus 2008 voitti Procomin vuosikertomuskilpailun


Milttonin suunnittelema ja toteuttama Wärtsilän vuoden 2008 vuosikertomus voitti Procomin järjestämän vuosikertomuskilpailun.
Uutinen

Neste Oilin ja Dieselin arvonnan voittajat valittu


Neste Oil ja vaatebrändi Diesel järjestivät Milttonin eettisen kuluttamisen viikoilla pienen tietovisan, jossa kysymykset liittyivät mm. Neste Oilin Green Dieseliin.
Uutinen

Netta Kervisestä Suomen ensimmäinen Eco Stylisti


Netta Kervinen valittiin Suomen ensimmäiseksi Eco Stylistiksi PR-toimisto Milttonin Showroomissa.
Uutinen

Finnairin visiot tulevaisuuden lentämisestä vastaanotettu mielenkiinnolla kansainvälisessä mediassa


Finnairin 85-vuotissyntymäpäivien kunniaksi julkaistu futuriikki tulevaisuuden lentämisestä on herättänyt suurta mielenkiintoa maailmalla.
Uutinen

I AM GREEN - Eettisen kuluttamisen viikot Showroomissa


Milttonin Showroom esittelee eettisesti ja ekologisesti toimivia yrityksiä näyttelyn, paneelien ja kuluttajatapahtumien muodossa 16.3.– 25.3.2009.
Uutinen

Finnairin sijoittajasivut palkittiin


Finnairin sijoittajasivut voittivat pienten ja keskisuurten yhtiöiden sarjan Parhaat sijoittajasivut verkossa 2009 -kilpailussa.
Uutinen
Näytä lisää