Jarkko Konttinen Miltton Creativen toimitusjohtajaksi

Jarkko Konttinen (MBA) siirtyy Miltton-ryhmän markkinointiin keskittyneen tytäryhtiön Miltton Creativen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Konttisen nimitys syventää entisestään Milttonin osaamista merkityksellisen markkinointiviestinnän sekä brändi- ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Miltton Creative hakee Konttisen johdolla tulevilta vuosilta vahvaa kasvua ja palveluportfolion laajentamista.   

“Olemme tehneet Jarkon kanssa pitkään yhteistyötä ja seuranneet ihaillen sitä dynaamisuutta ja ammattimaisuutta, jolla hän on luotsannut Finnairin brändin sekä asiakaskokemuksen rakentamista. On harvinaista, että näin kokenut osaaja siirtyy asiakkaan puolelta toimistomaailmaan, joten olemme Jarkon mukaan saamisesta todella innoissamme. Samalla haluan kiittää Olli Siréniä Miltton Creativen kasvupolun menestyksekkäästä eteenpäin viemisestä tähän saakka”, sanoo Miltton Groupin varatoimitusjohtaja Fredrik Heinonen.

Konttisella on pitkä kokemus kansainvälisestä markkinoinnista ja hän on toiminut urallaan Finnairin markkinointijohtajana, tuotejohtajana, asiakaskokemusjohtajana sekä liiketoimintajohtajana. Lisäksi Konttinen on toiminut Visit Finlandin ja Finland Promotion Boardin johtoryhmissä sekä oneworld -allianssin markkinointijohdossa.

”Milttonin kasvu ja koko markkinointiviestintäkentän haastaminen on ollut vakuuttavaa. Olen innolla mukana rakentamassa Milttonista uudenlaista kansainvälistä merkityksellisen markkinointiviestinnän taloa, jossa terävä asiakasymmärrys sekä palvelumuotoilu ja -innovaatiot ovat vahvasti huomioituna. Tulemme hakemaan voimakasta kasvua ja laajentamaan palveluitamme seuraavien vuosien aikana entisestään”, kertoo Konttinen.

Miltton Creative perustettiin vuonna 2014, jonka jälkeen se on kasvanut ja onnistunut luomaan suomalaiseen markkinointiviestintäkenttään uudenlaisen tavan tehdä merkityksellistä ja tuloksellista markkinointiviestintää. Samalla Miltton-ryhmä on investoinut voimakkaasti liiketoimintansa kasvattamiseen laajentamalla palveluvalikoimaansa ja rekrytoimalla huippuammattilaisia yhteiskunnan eri osa-alueilta. Olli Sirén jatkaa Milttonilla osakkaana ja ottaa entistä laajemman roolin Miltton-ryhmän integroitujen markkinointiviestintäkonseptien kehittämisessä.

“Viimeiset kolme ja puoli vuotta ovat tarkoittaneet Miltton Creativelle voimakasta kasvua. Olemme onnistuneet tavoitteissamme ja nyt toimintamme on siinä pisteessä, että on aika laittaa seuraava vaihde silmään ja kutsua Jarkon kaltainen huippuammattilainen remmiin”, toteaa Sirén.

Lisätietoja: 

Fredrik Heinonen
Varatoimitusjohtaja, Miltton Group
fredrik.heinonen(at)miltton.fi
+358 40 55 00 281

Jarkko Konttinen
Toimitusjohtaja, Miltton Creative
jarkko.konttinen(at)milttoncreative.fi
+358 40 502 5096