Kriisiviestintä

Parhaimmillaan kriisi on yhteisölle tai yksilölle mahdollisuus onnistuneella viestinnällä vaikuttaa myönteisesti mielikuvaansa ja sidosryhmiinsä. Milttonin kriisiviestintätiimillä on laaja kokemus sidosryhmäsuhteista, sisäisestä viestinnästä, vaikuttajaviestinnästä, mediasuhteista ja -valmennuksesta, poikkeama- ja kriisinhallinnasta sekä strategisesta neuvonannosta.

Olemme tukeneet asiakkaitamme B2C- ja B2B-kriiseissä toimialatason rakennemuutoksista hengenvaarallisia ihmisvahinkoja aiheuttaneisiin tilanteisiin. Tämän ansiosta monia näistä tapahtumista ei ole julkisuudessa käsitelty kriiseinä – tai lainkaan.

Kriisitilanteessa valmistautuminen on paras puolustus. Autamme asiakkaitamme terävöittämään kriisiviestintäsuunnitelmansa, valmentamaan puhenaisensa ja -miehensä sekä tarvittaessa simuloimaan liiketoiminnalleen kriittisiä kriisitilanteita.

Kriisipuhelimemme palvelee asiakkaitamme 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Saat tilanteen yllättäessä kriisiviestintään erikoistuneet konsulttimme kiinni numerosta 044 755 0755.

Kiinnostuitko?

Erik Bäckman kertoo sinulle mielellään lisää.
erik.backman(at)miltton.fi
+358 40 562 8124