Ura Milttonissa

Ihmiset ovat Milttonille kaiken A ja O. Työntekijämme edustavat sitä intoa ja ammattitaitoa, jolla yrityksemme menestyy.

 

Tervetuloa Milttonille! Meillä tehdään töitä luovassa, hauskassa, innovatiivisessa ja kiireisessä ympäristössä. Olemme yli 200 työstään innostunutta tekijää, ja me puhumme sujuvasti kolmeatoista eri kieltä: ruotsia, englantia, saksaa, ranskaa, venäjää, espanjaa, bulgariaa, tagalogia, kreikkaa, viittomakieltä ja suomea. Joukkoomme on liittynyt osaajia muun muassa median, politiikan, tutkimuksen, designin, tekniikan, urheilun ja kustannustoiminnan parista, jopa suojelupoliisin palveluksesta. Keski-ikämme on 31,9 ja työtyytyväisyytemme vuonna 2015 oli 7,9/10.


200
innostunutta ihmistä

13
eri kieltä, joita puhumme sujuvasti

Meiltä et löydä valmiiksi viitoitettuja urapolkuja, vaan annamme mahdollisuuden panna parastasi monipuolisissa viestinnän haasteissa yhdessä laajan verkostomme kanssa. Työskentelemme muun muassa asiakassuhteiden kehittämisen, projektinhallinnan, konseptoinnin ja tekstituotannon, asiantuntijakonsultoinnin ja graafisen suunnittelun parissa. Keskitymme saavutuksiin ja arvostamme oma-aloitteisuutta, itsensä johtamista sekä halua astua ulos omalta mukavuusalueelta ja haastaa vallitsevat olosuhteet. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin tahtoa menestyä puhaltamalla yhteen hiileen.

”Ihmiset ovat Milttonille kaiken A ja O. Työntekijämme edustavat sitä intoa ja ammattitaitoa, jolla yrityksemme menestyy, kun taas alumnimme, asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme luovat verkoston, joka yhdistää kaupan ja teollisuuden, politiikan, markkinoinnin, muodin, tutkimuksen, kulttuurin, urheilun ja kolmannen sektorin. Kun maailma monimutkaistuu, me tehostamme viestintää, markkinointia ja verkostoja läpi yhteiskunnan. Menesty kanssamme!”

- Mathias Järnström, toimitusjohtaja ja omistaja

Avoimet työpaikat


Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista markkinointi- ja viestintätoimistoista ja haemme koko ajan uusia osaajia. Oletko sinä etsimämme henkilö? Tai tiedätkö jonkun, joka voisi olla?

Jos haluat liittyä joukkoomme,  lähetä meille avoin hakemus täällä.

Yhteystiedot
Cecilia Adolfsson
cecilia.adolfsson@miltton.fi
+358 40 717 8777