Haussa digi-AD ja graafinen suunnittelija

Miltton on kunnianhimoinen ja eteenpäinkatsova viestintätoimisto, joka on laajentanut osaamistaan mm. PR:stä ja yritysviestinnästä vaikuttajaviestintään, sijoittajasuhteisiin, mainontaan ja kansainvälisiin palveluihin.

Haemme jatkuvasti uusia osaajia ja juuri nyt kaipaamme riveihimme vakituiseen työsuhteeseen lahjakkaita graafisen ja visuaalisen alan osaajia. Etsinnässä on kokenut digi-AD, jolla on vahvaa näkemystä visuaalisten konseptien luomisesta, projektien kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta sekä laajempaa ymmärrystä UI- ja UX-suunnitteluun. Etsimämme digi-AD on myös luonteva presentoija ja myy omia ideoitaan niin sisäisesti kuin asiakkaillemme. Milttonilla tehdään vaativia ja huomiota herättäviä viestintä- ja markkinointikonsepteja Suomen johtaville brändeille ja yrityksille. Digi-AD:na pääset suunnittelemaan monipuolisesti brändi-identiteettejä, verkkosivustoja, kampanjoita ja julkaisuja sekä yrityksille että julkiselle sektorille.

Haemme myös lahjakasta ja nälkäistä graafista suunnittelijaa. Kaipaamme reipasta asennetta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Toivomme, että sinulla on tarkka visuaalinen silmä ja halua kehittyä työssäsi – sinun ei välttämättä tarvitse olla monen vuoden osaaja. Hakemamme graafinen suunnittelija taitaa paino- ja digituotteet. Et pelkää hanttihommia, mutta uskallat myös kokeilla isompien saappaiden täyttämistä laajemmissa suunnittelutöissä.

Milttonin missio on yksinkertainen: haluamme olla maailman paras viestintätoimisto suomalaisille organisaatiolle ja Suomessa toimiville kansainvälisille brändeille.

Kiinnostuitko?

Lähetä portfoliosi viimeistään 3.3.2015 osoitteeseen rekry@miltton.fi. Otsikkoon tiedoksi Digi-AD, tai graafinen suunnittelija.

Mahdollisiin kyselyihin koskien Digi-AD:n tehtävää vastaa Leena Gyllenbögel puh. +358 40 589 525 ja koskien graafisen suunnittelijan tehtävää Liisa Gylfe puh. +358 50 300 8669.