Heli Suominen Milttoniin

Pitkän toimittajauran Sanoma-konsernissa tehnyt Heli Suominen vahvistaa Milttonin strategisen viestinnän osaamista. Suominen täydentää Milttonin kasvavaa asiantuntijajoukkoa talouden, politiikan ja mediakentän toimintaymmärryksellään.

Heli Suominen on työskennellyt viime vuodet Helsingin Sanomien talouden ja politiikan toimituksessa. Sitä ennen hän toimi HS:n kirjeenvaihtajana Pariisissa ja seurasi myös EU-politiikkaa. Aiemmin Suominen on työskennellyt muun muassa Ilta-Sanomissa, Ylen tv-uutisissa ja uutistoimisto Reutersin Helsingin-toimituksessa. Koulutukseltaan Suominen on valtiotieteiden maisteri.

”Miltton tarjoaa asiakkailleen tarkkanäköistä strategista neuvonantoa viestinnän ja markkinoinnin alalla. Helillä on vahva ymmärrys suomalaisesta yhteiskunnasta ja sen toimijoista myös kansainvälisesti, ja hänen osaamisensa tulee olemaan keskeinen osa Milttonin palvelukokonaisuutta”, sanoo Milttonin toimitusjohtaja Mathias Järnström.

”Olen kiitollinen siitä, että olen saanut työskennellä vuosia huippuosaavien kollegoiden kanssa näköalapaikalla Helsingin Sanomissa. Nyt oli kuitenkin aika tehdä jotain uutta. Olen innoissani uudesta työstä Suomen mielenkiintoisimmassa viestintätoimistossa. Laadukas viestintä on yrityksille kilpailutekijä ja uskon, että voin tässä auttaa Milttonin asiakkaita”, sanoo Suominen.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Mathias Järnström, Miltton Group, 0400 738 002

Miltton Group on Suomen johtava viestintätoimistoryhmä, jonka tytäryhtiöitä ovat Miltton, Miltton Singapore ja Miltton Networks. Ryhmän palveluksessa on noin 80 henkilöä, ja sen myyntikate oli vuonna 2013 noin 8 miljoonaa euroa, jossa kasvua edellisvuodesta noin 30 %. Miltton Groupin omistaa Helsingin pörssissä listattu sijoitusyhtiö Norvestia Oyj, toimitusjohtaja Mathias Järnström sekä kolme työntekijäosakasta.