Lippupalvelu ja Miltton yhteistyöhön

Lipunvälitysalan markkinajohtaja Lippupalvelu ja Suomen suurin viestintätoimistoryhmä Miltton aloittavat kattavan markkinointi-, PR-, mainonta- ja viestintäyhteistyön. Tuleva yhteistyö koskee sekä Milttonin että Miltton Creativen palveluita.

Vuonna 1945 perustetulla Lippupalvelulla on huikea 70 vuoden kokemus lipunvälitystoiminnasta Suomessa. Lippupalvelu on osa Ticketmasteria, joka kuuluu kansainväliseen Live Nation Entertainment -konserniin. Lippupalvelu tarjoaa suomalaisille elämyksiä, kokemuksia ja unelmia välittämällä vuosittain noin viisi miljoonaa lippua erilaisiin vapaa-ajan tapahtumiin. Globaalilla tasolla Ticketmaster välittää vuosittain noin 450 miljoonaa lippua.

”Olemme innoissamme käynnistyvästä yhteistyöstä, jossa pääsemme hyödyntämään integroidun markkinointiviestinnän osaamistamme. Lippupalvelu tuntee suomalaisten vapaa-ajan paremmin kuin kukaan ja meille on kunnia-asia päästä yhdessä heidän kanssaan tarjoamaan suomalaisille entistäkin parempia elämyksiä”, sanoo Miltton Groupin osakas ja varatoimitusjohtaja Fredrik Heinonen.

“Monella meistä on vahva henkilökohtainen side tapahtuma-alaan aiempien töiden ja harrastusten kautta. Paitsi tapahtumakentän huippuosaajia, Lippupalvelu ja Ticketmaster ovat kansainvälisiä edelläkävijöitä datalähtöisen asiakasymmärryksen laaja-alaisessa kehittämisessä. Koemme yhteistyön kulttuurin, teknologian ja markkinoinnin strategisessa risteyskohdassa äärimmäisen kiinnostavaksi”, toteaa Miltton Creativen strategi Sampo Axelsson.

Miltton-ryhmä on nopeasti kehittyvä viestintätoimistoryhmä, jonka osaaminen levittäytyy laajasti PR:stä ja yritysviestinnästä vaikuttajaviestintään, sijoittajasuhteisiin, mainontaan ja kansainvälisiin palveluihin.

”Yhteistyö Milttonin kanssa avaa meille uusia mahdollisuuksia markkinointiviestinnän ja PR:n hyödyntämiseksi omassa liiketoiminnassamme. Milttonin tuoreet ja kiinnostavat näkökulmat sekä toimintaympäristömme ja asiakkaidemme erinomainen tuntemus yhdistettynä Miltton Creativen vakuuttavaan digiosaamiseen luovat vahvan perustan kokonaisvaltaiselle yhteistyölle”, kertoo Lippupalvelun toimitusjohtaja Ari Kuokkanen.

Lisätietoja:

Ari Kuokkanen, toimitusjohtaja, Lippupalvelu Oy, puh. 040 718 2381
Sami Verno, markkinointipäällikkö, Lippupalvelu Oy, puh. 040 831 9497
Fredrik Heinonen, osakas ja varatoimitusjohtaja, Miltton Group,
puh. 040 550 0281
Sampo Axelsson, osakas ja strategi, Miltton Creative, puh. 050 547 8554