#metahdomme ja Arlan Aamiaiskutsu voittivat Golden SABRE Awards -palkinnot

Suomalainen viestintä menestyi viestintäalan kansainvälisesti arvostetuimmassa kilpailussa Lontoossa. Milttonin asiakkuudet keräsivät kaksi Golden SABRE -palkintoa sekä innovatiivista viestintää palkitsevan In2 Sabren.

Arlan Aamiaiskutsu-kampanja palkittiin Community Relations -kategoriassa ja Tahdon2013-kampanjan kanssa toteutettu #metahdomme-yrityshaaste palkittiin Multicultural Marketing -kategoriassa.  Wärtsilä 180° Radio oli ehdolla Employee Communications -sarjassa. Wärtsilä 180° Radiolle osoitettiin innovatiivisuutta ja näkemyksellistä sisällöntuotantoa korostava In2 SABRE -palkinto.

”Paikalla olleiden keskusteluissa kaikki arvioivat, että suomalaisia töitä oli finalisteina ja palkittuina ennätysmäärä. Palkinnot osoittavat, että Milttonilla tehdään kansainvälisen huipputason markkinointiviestintää”, sanoo Fredrik Heinonen, Milttonin varatoimitusjohtaja.

Miltton oli myös ehdolla vuoden pohjoismaiseksi toimistoksi yhdessä muun muassa ruotsalaisen Primen ja norjalaisen Geelmuyden Kiesen kanssa. Ehdokkuutta perusteltiin sillä, että Miltton on onnistuneesti rikkonut rajoja markkinoinnin, PR:n, sijoittajasuhteiden, HR:n, vaikuttajaviestinnän ja muiden viestinnän osa-alueiden välillä. Voiton sarjassa vei Geelmuyden Kiese.

Pohjoismaiset viestintätoimistot ovat maailmalla tunnettuja luovuudestaan ja strategisesta osaamisestaan. Etenkin ruotsalaisten toimistojen työt ovat olleet vahvasti edustettuina kansainvälisissä kilpailuissa. Viime vuosina Triggerin kaltaiset norjalaistoimistot ovat nousseet kärkeen.

”Tiistain palkinnot ja ehdokkuudet kertovat siitä, että suomalaisten toimistojen aika on alkamassa”, toteaa Timo Niemi, Milttonin johtava planner.

Yli 2000 kilpailuun ilmoitetusta työstä suomalaiset työt saivat yhteensä kahdeksan ehdokkuutta: Milttonin asiakkuudet keräsivät kolme finaalipaikkaa, Drumin kaksi ja Pohjoisranta, Ellun kanat sekä AC-Sanafor kukin yhden.

Lisätietoja:

Fredrik Heinonen
varatoimitusjohtaja, partneri, Miltton,
040 550 0281
fredrik.heinonen@miltton.fi

Annina Brandt
johtaja, partneri, Miltton
044 275 8787
annina.brandt@miltton.fi