Miltton rekrytoi

Miltton on Suomen suurin ja nopeimmin kasvava viestintätoimisto. Missiomme on yksinkertainen: haluamme olla maailman paras viestintätoimisto suomalaisille organisaatiolle ja Suomessa toimiville kansainvälisille brändeille.

Rakennusprojektimme etenee ja tarvitsemme koko ajan uusia osaajia. Juuri nyt olemme aivan erityisen kiinnostuneita:

  • Ammattilaisista, jotka ovat jo kartuttaneet osaamistaan markkinointiviestinnän ihmeellisessä maailmassa. Haussa meillä on viestintäkonsultti tai useampi, joka projektinhallinnan määrätietoisena kipparina luotsaa suuria ja polveileviakin kokonaisuuksia eteenpäin varmasti, tarvittaessa itsenäisesti, ja ennen kaikkea hyvällä asenteella. Samalla haemme tiimipelaajaa, joka tietää kuinka hyödyntää erilaisten kollegoiden vahvuuksia. Lisäksi etsimämme henkilö hahmottaa hyvän sisällön ainesosat, tuntee suomalaisen mediakentän ja ymmärtää laajemminkin yhteiskuntamme toimintaa.
  • Nousevista kyvyistä, jotka ovat jo hankkineet ensikosketuksensa markkinointiviestinnän alaan. Etsimme viestinnän suunnittelijaa tai useampaa, jonka CV:stä löytyy harjoittelujakso, kesätyökokemusta, opintojen ohessa kertynyttä osaamista tai muuten muutamasta kuukaudesta pariin vuoteen työkokemusta esimerkiksi toimittajan, viestinnän suunnittelijan, tiedottajan tai vastaavan pestistä. Lisäksi toivomme nälkää, näkemystä ja epäröimätöntä asennetta, kiinnostusta ja näkemystä yhteiskuntaan ja sen ilmiöihin sekä läheistä suhdetta suomen kieleen ja kielioppiin.
  • Videotuotantoa opiskelleista tai muuten alaa ymmärtävistä ja osaavista harjoittelijoista, jotka haluavat kartuttaa
    työkokemustaan ja tutustua videotuotantoon markkinoinnin ja viestinnän näkökulmasta. Haemme palkalliseen harjoitteluun yhtä tai useampaa video- tai multimediatuottajaharjoittelijaa, jolta löytyy jo opintojen, työn tai muun kokemuksen kautta kerrytettyä taitoa ammattimaiseen videotuotantoon. Arvostamme teknistä osaamista ja näkemystä nykyaikaisten tuotantoteknologioiden ja laitteistojen hyödyntämiseen, vahvaa osaamista Adobe Premiere-, After Effects- tai muista post production -ohjelmistoista sekä mahdollisesti grafiikantuonosta tai animoinnista, osaamista kuvaamisen, valaisun, äänenkäsittelyn ja videoformaattien saralla – sekä aivan erityisesti ja ennen kaikkea luovaa näkemystä, silmää liikkuvalle kuvalle, halua kokeilla ja oppia sekä kunnianhimoa kasvaa.

Jos jokin kuvauksista sopii sinuun ja olet innostunut Milttonista, lähetä pikimmiten mutta kuitenkin viimeistään 5.8. hakemus osoitteeseen rekry@miltton.fi<mailto:rekry@miltton.fi>. Lisätietoa tehtävistä antavat 4.–5.8. Jukka-Pekka Myllys ja Miia Kotapalo (yhteystiedot ks. miltton.fi).