Miltton trainee-haku on käynnissä

Miltton Trainee -ohjelma avaa sinulle ovet Suomen laaja-alaisimpaan markkinointi- ja viestintätoimistoon. Kuuden kuukauden ajan tulet puurtamaan ja oppimaan, haastamaan ja harjoittelemaan. Sinun ei tarvitse olla työpaikkailmoitusten ulospäin suuntautunut moniosaaja, mutta vaadimme kanttia, kestävyyttä ja uteliaisuutta. Harjoittelu on palkallinen.

Haluamme että opit tuntemaan koko talon, yritys- ja markkinointiviestinnästä alkaen aina strategiseen suunnitteluun ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen saakka. Sinä puolestaan ymmärrät, että vaikka ovet ovat auki, sinun on itse kuljettava niistä läpi.

Hakemamme osaamisen kirjo on Milttonin tapaan laaja. Tarvitsemme ahkeria projektipäällikköjä, kirjoittajia, oikolukijoita, graafikoita, digiosaajia, luovia velhoja, PR:stä ja vaikuttajaviestinnästä kiinnostuneita sekä ennen kaikkea näiden yhdistelmiä.  Suurin yksittäinen rekrytointitarpeemme syksyllä koskee yritysraportointiin liittyviä toimenkuvia.

Tärkeintä ei kuitenkaan ole mitä osaat, vaan kuka olet.

Lähetä meille hakemuksesi CV:n kera 10.8. mennessä osoitteeseen: rekry(at)miltton.fi. Hakijoista osa kutsutaan viikolla 37 järjestettävään rekrypäivään, jossa me milttonlaiset pääsemme tutustumaan sinuun ja sinä meihin. Lopulliset valinnat ilmoitetaan syyskuun loppuun mennessä. Harjoittelujakso kestää pääosin kuusi kuukautta ja alkaa syys-lokakuussa. Kerro kuitenkin hakemuksessa toiveistasi harjoittelun keston ja sisällön suhteen, niin pyrimme ottamaan ne huomioon.

Tervetuloa Milttonille.