SEK ja Miltton Suomi 100 -juhlavuoden viestintä­kumppaneiksi

Suomen itsenäisyyttä juhlistetaan vuonna 2017 laajalla ja monipuolisella ohjelmalla. Juhlavuoden ohjelma rakennetaan yhdessä, suomalaisten ja Suomen ystävien yhteistyönä. Suomi 100 -hankkeen viestinnän kumppaniksi on valittu SEK ja markkinointiviestinnän kumppaniksi Miltton-ryhmä.

”Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017 on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan yhdessä ja jonka toteutuksessa viestintä on keskeisessä roolissa. Valituilla kumppaneilla oli paras valmius kuunnella eri tahojen toiveita ja tarpeita, ja muuttaa ymmärrys käytännön toteutukseksi. Molemmista huokuu myös aito innostus, joka inspiroi meitäkin”, Suomi 100 -hankkeen pääsihteeri Pekka Timonen sanoo.

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teema on yhdessä. Ohjelman rakentamiseen ja juhlavuoden viettoon voi jokainen osallistua suurin tai pienin teoin ympäri Suomen. Vuoden ohjelmasisältö antaa mahdollisuuden ymmärtää mennyttä, kokea ainutlaatuinen vuosi yhdessä ja luoda suuntaa Suomen tulevaisuuteen.

“Meillä oli aivan erityinen intohimo kotiuttaa Suomi 100 -ohjelman viestintä tänä vuonna 80 vuotta täyttävään SEKiin. Olemme tuona aikana luoneet ja uudistaneet lukuisten ikonisten brändien ja suomalaisten välistä viestintää. Nyt pääsemme tässä kunniakkaassa tehtävässä rakentamaan ja kokemaan yhdessä ainutlaatuisen jakson maamme historiassa”, SEK Public Oy:n toimitusjohtaja Sari Siikasalmi iloitsee.

“Suomen juhlavuoden markkinointiviestinnän hoitaminen on kunniatehtävä ja toimeksiantona jokaisen toimiston unelma. Satavuotias Suomi ansaitsee maailmanluokan yhteiskunnallista markkinointiviestintää. Otamme innolla tämän haasteen vastaan”, Milttonin varatoimitusjohtaja Fredrik Heinonen sanoo. Miltton toteuttaa hankkeen markkinointiviestinnän kokonaisuuden yhdessä Kokoro & Moin ja Partners Unitedin kanssa.

Juhlavuoden 2017 ohjelma rakennetaan yhdessä eri toimijoiden kanssa, se on avoin kaikille suomalaisille ja Suomen ystäville. Kokonaisuudesta vastaa hankkeen sihteeristö valtioneuvoston kansliassa. Sihteeristön työtä ohjaa hallitus ja juhlavuoden yleiset linjat hyväksyy laaja, eri tahoja kattavasti edustava valtuuskunta.