Toni Kokko Miltton-ryhmän palvelukseen

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pääsihteeri Toni Kokko on nimitetty vaikuttajaviestinnän johtavaksi asiantuntijaksi 8.6.2015 alkaen.

Toni Kokolla (VTK) on vahva kokemus politiikan asiantuntijatehtävistä. Milttonille Kokko siirtyy Perussuomalaisten eduskuntaryhmän ryhmäkanslian pääsihteerin tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. vakuutusalalla asiantuntijatehtävissä.

”Miltton Networks tekee tärkeää työtä suomalaisen elinkeinoelämän ja yhteiskunnan rajapinnassa. On tärkeää, että yritysten ja yhteiskunnan eri toimijoiden välillä vallitsee aktiivinen ja jatkuva dialogi. Miltton Networks edistää tätä elintärkeää vuorovaikutusta ja luo samalla modernia vaikuttajaviestinnän kulttuuria. Lähden mielelläni osaltani viemään tätä työtä ja toimialaa eteenpäin”, Kokko toteaa.

Miltton Networks on Suomen johtava vaikuttajaviestinnän asiantuntijaorganisaatio, jonka palvelut on tiiviisti integroitu osaksi Miltton-ryhmän kokonaisvaltaista ja kanavariippumatonta palvelutarjontaa.

”Vahvuutemme ovat juuri Tonin kaltaiset, monipuolisen ja keskenään erilaisen taustan omaavat ihmiset. Toni täydentää erinomaisesti koko Milttonin osaamispalettia”, sanoo Miltton Networksin toimitusjohtaja ja osakas Jussi Kekkonen.

Toni Kokon lisäksi Miltton Networksin johtavina asiantuntijoina työskentelevät mm. Jussi Kekkonen, Anna-Mari Vimpari ja Ville Kopra.