Ville Kopra Miltton-ryhmän palvelukseen

VTM Ville Kopra on kutsuttu Miltton Networksin osakkaaksi ja nimitetty 1.12.2014 alkaen vaikuttajaviestinnän johtavaksi asiantuntijaksi.

Kopra siirtyy Milttoniin Pörssisäätiöstä, missä hän on työskennellyt pääomamarkkina-asiantuntijana. Tätä ennen hän on työskennellyt valtiovarainministerin talouspoliittisena erityisavustajana vuosina 2011–2014 sekä mm. Kalevi Sorsa -säätiön toiminnanjohtajana ja SAK:n ekonomistina.

“Siirtyminen Miltton Networksiin on minulle ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää yhteiskunnallista osaamistani. Haluan olla mukana rakentamassa kasvavaa markkinointiviestintätoimistoa ja auttaa asiakkaitamme niiden toimintaympäristöön liittyvien riskien ja mahdollisuuksien tunnistamisessa”, Kopra kertoo.

”Ville Kopra on erinomainen uusi osaaja Milttonin kasvavaan asiantuntijoiden joukkoon. Verotukseen ja säädösympäristöön liittyvillä asioilla on yhä suurempi merkitys asiakkaidemme liiketoiminnalle. Villen asiantuntemus näissä kysymyksissä on vertaansa vailla”, sanoo Miltton Networksin toimitusjohtaja Jussi Kekkonen.

Miltton Group on panostanut voimakkaasti kasvuun ja palveluidensa kehittämiseen. Yhtiön tavoitteena on rakentaa ensimmäinen Suomesta lähtöisin oleva, suomalaisille yrityksille ja muille organisaatioille suunnattu kansainvälinen markkinointiviestintäketju.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jussi Kekkonen, Miltton Networks, 040 504 5199, jussi.kekkonen@milttonnetworks.fi