Miltton etsii markkinointiviestinnän strategia

Etsimme kasvavaan joukkoomme luovaa markkinointiviestinnän strategia, joka nauttii niin liiketoiminnallisista kuin luovistakin haasteista ja osaa navigoida moninaisten toimialojen ja muuttuvien medioiden jännittävässä maailmassa.

Miltton on kasvanut Suomen suurimmaksi markkinointiviestinnän toimistoksi luomalla kokonaisvaltaisen luovien ja strategisten palveluiden kokonaisuuden ja uskomalla ihmisiin, älyyn ja muutokseen.

Tarjoamme mahdollisuuden seurata läheltä suomalaista yritysmaailmaa, rakentaa kiinnostavia projekteja,  sekä tehdä monipuolisia töitä kivassa ja kehittyvässä työympäristössä. Tarjoamme myös oikeudenmukaista palkkausta sekä hyviä kehitysmahdollisuuksia.

Haemme Milttonin kasvavaan ja kehittyvään työporukkaan kokenutta markkinointiviestinnän strategia uuteen toimistoomme Kalliossa. Tarjoamme sinulle paikkaa osana kasvavaa, lähes 400 hengen kansainvälistä asiantuntijajoukkoamme, jossa työntekijöidemme innostus, luovuus, ammattitaito ja inspiraatio haastavat ja kehittävät meitä jatkuvasti eteenpäin.

Odotamme soveltuvaa kokemusta markkinointiviestinnän kokonaisuuksien strategisesta suunnittelusta. Arvostamme kokemusta esim. kuluttajatutkimuksesta, markkinoinnin teknologioista ja design-menetelmistä. Työkielenä on suomi ja englanti.

Jos olet kiinnostunut, laita hakemus 10.1.2020 mennessä täällä.

Lisätietoja antaa Sampo Axelsson, 050 547 8554, 13.12 klo 10–11, 20.12. klo 10–11 ja 3.1. klo 10–11, tai Cecilia Adolfsson cecilia.adolfsson@miltton.fi.