Kaikkea ei kannata perua: Miltton Contactlessin avulla voit järjestää isotkin tapahtumat etänä

Koronavirusepidemian myötä maailma on siirtynyt uuteen normaaliin. Sosiaalisten kontaktien välttely ja kokoontumisrajoitukset ovat aiheuttaneet lukuisien tapahtumien peruuntumisen. Tapahtumien pitää nyt siirtyä virtuaalisiin tiloihin.

Milttonin uusi Contactless-palvelu mahdollistaa erilaisten tilaisuuksien järjestämisen etänä jopa tuhansille osallistujille. Vuorovaikutteisen virtuaalikokouspalvelun avulla voidaan järjestää esimerkiksi tuotelanseerauksia, palveludemoja, yhtiökokouksia, avainpuheita, pressitilaisuuksia ja koulutuksia etänä, tinkimättä tilaisuuksien vaikuttavuudesta.

Contacless-palvelussa samassa studiossa ovat ainoastaan tapahtuman juontaja ja kamerahenkilö sekä erillisessä tilassa lähetyksen laadusta ja teknisestä toteutuksesta vastaava henkilöstö. Tapahtuman vieraat osallistuvat tapahtumaan oman kotinsa turvasta. Tästä huolimatta Contactlessin vuorovaikutteisuus lähentelee fyysisen tapahtuman kokemusta.

Palvelu mahdollistaa kahdeksan esiintyjän tai panelistin esillä olon yhtä aikaa. Lisäksi mukaan pääsee 50 erityisvierasta, jotka ovat omalla kuvallaan läsnä tilaan asetetuilla tableteilla.

Yleisöä Contacless-tapahtumiin mahtuu lähes rajaton määrä. Tarvittaessa heille voi myöntää puheoikeuksia tai järjestää äänestyksiä. Palvelua pystytään skaalaamaan helposti yrityksen ja tilaisuuden tarpeiden mukaan. Lisäksi Contactless-tilaisuuden tekninen toteuttaminen on mahdollista myös, mikäli julkisen kokoontumisen rajoituksia supistetaan entisestään.

  • Virtuaalitapahtuma modernilla, sujuvalla ja innostavalla tavalla.
  • Brändäys ja tuotantoarvon nosto esim. musiikin, videon ja grafiikan avulla.
  • Lavalle mahtuu 8 puhujaa kerrallaan. 50 asiantuntijaa, asiakasta tai median edustajaa iPadien kautta. Lähes rajaton määrä seuraajia yleisössä.
  • Yleisölle voidaan antaa puhe- ja äänestysoikeus.
  • Kokenut tuotantotiimi huolehtii striimauksesta, video- ja äänimiksauksesta sekä tapahtuman tuotannosta.

 

Palvelu on otettu käyttöön jo Virossa

Contactless on lanseerattu jo menetyksekkäästi Milttonin Baltian-toimistossa, missä Viron valtion, yliopistojen ja teknologiayritysten yhteistyönä perustama HITSA-säätiö on alkanut järjestää etäopetukseen liittyviä, maanlaajuisia konferensseja sen avulla.

”Kun hallituksemme ilmoitti, että Viro asetetaan poikkeustilaan ja koulut suljetaan välittömästi, tarvitsimme nopeasti ratkaisun, jonka avulla tavoittaa ja tukea virolaisia vanhempia ja opettajia etäopetukseen siirtymisessä. Contactless-palvelun avulla onnistuimme tavoittamaan tuhansia ihmisiä ympäri Viron tehokkaasti ja mukavasti. Seuraavaan Contactless-konferenssiimme osallistuu yhtenä puhujana myös Viron presidentti Kersti Kaljulaid”, kertoo Heli Aru-Chabilan HITSA:sta.

  • Studio / tapahtumapaikka voidaan rakentaa Helsinkiin, Tallinnaan, Tukholmaan ja Brysseliin 24/7-valmiudessa olevan tiimin avulla.
  • Moderaattorit saatavissa ainakin englanniksi, suomeksi, venäjäksi, ranskaksi, saksaksi, ruotsiksi ja viroksi.
  • Live-tapahtuma voidaan tallentaa ja editoida tapahtuman jälkeiseen levitykseen ja markkinointitarkoituksiin.

 

Lisätietoja:

Joni Räikkönen
+358 50 462 6307
joni.raikkonen@milttoncreative.fi