Miltton vahvistaa vastuullisuus­osaamistaan: Susanna Saikkonen nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi

Miltton Group on nimittänyt Susanna Saikkosen (KTM) johtavaksi asiantuntijaksi. Saikkonen siirtyy tehtävään Plan Suomen yritysyhteistyöjohtajan paikalta marraskuun alussa. Lisäksi Krista Sormunen (KTM) on nimitetty vastuullisuusasiantuntijaksi. Heidän kattava kokemuksensa yksityisen ja kolmannen sektorin vastuullisuustoiminnasta vahvistaa Milttonin vastuullisuusviestinnän palveluita entisestään.

Saikkonen tunnetaan pitkän linjan vastuullisuus- ja markkinointiviestinnän ammattilaisena. Hän on toiminut aiemmin Plan Suomen yritysyhteistyöjohtajana vuodesta 2010 ja johtoryhmässä 2013 alkaen. Sormunen työskenteli ennen Milttonia vuosia Nokian ja Microsoftin yhteiskuntavastuuyksiköissä.

Vastuullisuus on olennainen osa nykyaikaista liiketoimintaa ja yrityksen kilpailukykyä. Saikkosen laaja-alainen näkemys kolmannesta sektorista ja kotimaisesta sekä kansainvälisestä yritysyhteistyöstä on arvokas lisä Milttonin vastuullisuusviestinnän palvelutarjontaan. Sormunen puolestaan tukee Milttonin vastuullisuusosaamista vahvalla tietotaidollaan yhteiskuntavastuun ja kehitysyhteistyön eri osa-alueista.

”Yrityksiä ei positioida enää ainoastaan suhteessa kilpailijoihin, vaan osaksi yhteiskuntaa. Siksi vastuullisuus on keskeinen osa kaikkia brändejä – nyt ja tulevaisuudessa. Susanna ja Krista tuovat tiimiimme lisää osaamista, jonka avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin entistäkin paremmin”, Milttonin varatoimitusjohtaja Fredrik Heinonen kertoo.

”Milttonin vahvuus on integraatioajattelu. Saman katon alta löytyy vastuullisuuden, markkinoinnin, yritysviestinnän ja vaikuttajaviestinnän osaamista, jotka yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Odotan pääseväni tuomaan palettiin oman kokemukseni kautta uusia näkökulmia yritysvastuuseen ja sen hyödyntämiseen kilpailuetuna kansainvälisillä markkinoilla”, Saikkonen jatkaa.