Petra Thorén Miltton Marketsin toimitusjohtajaksi

Petra Thorén (KTM) aloittaa Suomen suurimman viestintätoimistoryhmän Miltton Groupin strategiseen talousviestintään erikoistuneen tytäryhtiön Miltton Marketsin toimitusjohtajana ja osakkaana. Nimitys on osa Miltton-ryhmän kunnianhimoista strategiaa kehittää integroituja ja kokonaisvaltaisia viestinnän palveluita laajentamalla palveluvalikoimaansa ja rekrytoimalla huippuammattilaisia yhteiskunnan eri osa-alueilta.

Petra Thorén siirtyy Milttonille viestintätoimisto Kreabista, jossa hän on toiminut partnerina. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa rakennusyhtiö YIT:n sijoittajasuhdejohtajana sekä analyytikkona investointipankki Mandatumissa. Milttonille Thorén tuo laajan ymmärryksen kotimaisista ja kansainvälisistä pääomamarkkinoista ja strategisen talousviestinnän kehittämisestä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

”Olen innoissani päästessäni osaksi Milttonin asiantuntijajoukkoa. Yritykset toimivat jatkuvan muutospaineen alla, jolloin kohdennettu ymmärrys ja viestintä eri sidosryhmiä kohtaan on avainasemassa. Haluamme Miltton Marketsissa vastata tähän muutokseen tuomalla alalle uutta ajattelua ja palveluita. Oikein toteutettuna strateginen ja innovatiivinen talousviestintä tuo yritykselle konkreettista taloudellista lisäarvoa ja hinnan nostoa esimerkiksi listautumisten tai yrityskauppojen yhteydessä”, Thorén kertoo.

Thorénin nimityksen myötä Miltton Marketsin perustaja ja toimitusjohtaja Johannes Schulman siirtyy Miltton Marketsin hallituksen puheenjohtajaksi. Lisäksi Schulman jatkaa vahvasti mukana Marketsin operatiivisessa toiminnassa ja Milttonin asiakkaiden strategisessa neuvonannossa.

”Petra on alansa huippuosaaja, jonka pääomamarkkinaymmärrys yhdistettynä vahvaan strategiseen viestinnän osaamiseen on tärkeä vahvistus niin koko Milttonille kuin asiakkaillemme. Petran avulla voimme viedä eteenpäin tavoitettamme rakentaa Suomeen ainutlaatuinen strategisen talousviestinnän palvelutarjoama”, Schulman kommentoi.

Ensimmäisen toimintavuotensa aikana Miltton Markets on kasvattanut asiantuntijajoukkoaan ja palveluitaan, jotka ovat tiiviisti integroitu osaksi Miltton-ryhmän kokonaisvaltaista ja kanavariippumatonta palvelutarjontaa.

”Onnistuneimpia pääomamarkkinatransaktioita yhdistää usein se, että viestinnän taloudellista arvoa kasvattava vaikutus on ymmärretty jo aikaisessa suunnitteluvaiheessa. Tämä tarkoittaa, että strategiseen talousviestintään kuuluu johdon neuvonannon lisäksi integroitua ja kohderyhmälähtöistä viestintää ennen ja erityisesti järjestelyn jälkeen. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan asiantuntijakumppania, jonka kautta yhdistyvät niin viestinnällinen arvonluonti kuin pääomamarkkinoiden ymmärrys”, Thorén jatkaa.

 

Lisätietoja:

Petra Thorén
Toimitusjohtaja, Miltton Markets
petra.thoren(at)milttonmarkets.fi
+358 40 764 5462

Johannes Schulman
Hallituksen puheenjohtaja, Miltton Markets
johannes.schulman(at)milttonmarkets.fi
+358 50 321 7447