Toimittaja Ville Blåfield Milttoniin

Miltton on nimittänyt Ville Blåfieldin ansaitusta mediasta vastaavaksi johtajaksi 1.4. alkaen. Blåfieldin nimitys syventää Milttonin ymmärrystä yritysten yhteiskunnallisen roolin kehittämisestä sekä viestinnän murroksesta.

Ville Blåfield, 37, tunnetaan pitkän linjan journalistina ja viestinnän moniosaajana. Hän on työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomien kehityspäällikkönä, Nyt-liitteen esimiehenä, Seuran toimituspäällikkönä sekä Suomen Kuvalehden, Ilta-Sanomien ja Radio Helsingin Tasavalta-ohjelman toimittajana. Vuonna 2013 Blåfield perusti yhdessä Reetta Rädyn ja Paula Salovaaran kanssa viestintäyrityksen Räty-Salovaara-Blåfield. Hän täydentää Milttonin kasvavaa asiantuntijajoukkoa laajalla mediakentän, journalismin ja yritysten toimintaympäristön muutoksen ymmärryksellään.

”Journalistina ymmärrän ansaitun median yrityksen tai yhteisön maineena. Uskon, että siihen ei vaikuteta vain viestintä- tai markkinointiteoilla, vaan kaikella yrityksen tai yhteisön toiminnalla; olemalla merkityksekäs, vastuullinen, rohkea, ja siksi kuunneltu”, Blåfield toteaa. ”Milttonilla on näihin kysymyksiin vahvasti yhteiskunnallinen ja kansainvälinen näkökulma. On hauskaa päästä parantamaan maailmaa nyt viestinnän kentän tästä kulmasta.”

”Yhteiskunnallinen murros haastaa yritykset tuomaan arvonsa esiin konkreettisten tekojen kautta ja ottamaan kantaa myös vahvasti polarisoivien aiheiden osalta. Murroksen keskellä viestinnän merkitys ja strategisuus kasvaa. Tarjotaksemme asiakkaille näkemyksellisyyttä ja ratkaisuja meille on tärkeää rekrytoida Villen kaltaisia näkemyksellisiä huippuosaajia yhteiskunnan eri siiloista”, kertoo Miltton Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Myllys.

Milttonin asiantuntijajoukko kattaa jo yli 250 asiantuntijaa, jotka tarjoavat asiakkaille kokonaisvaltaista näkemystä yhdistäen johtamisen, viestinnän, vaikuttamisen, merkityksen ja teknologian integroiduksi alustaksi.

Lisätietoja:

Jukka-Pekka Myllys
Toimitusjohtaja, Miltton Oy
+358 45 673 3056
jukka-pekka.myllys(at)miltton.fi

Ville Blåfield
Johtaja, Miltton Oy (1.4.2018 alkaen)
puh. +358 50 310 3017